DUIKTORENS TOTALLY SCUBA

Nederland, Noord Holland

4 / 1 / duikkaart / 1 / 1

DUIKTORENS TOTALLY SCUBA

andre de zwaan
Nederland, Noord Holland 19-01-20

een ervaringsduik gemaakt met een kirby-morgan duikhelm. was een leuke ervaring.

20 m
21 °C - 9 m

De duiktorens van Totally Scuba bestaan uit twee indoor duiktorens, met een diepte van 3,5 meter en 9 meter. De goede voorzieningen en het kraakheldere water (21 graden) maken dit tot de perfecte duiklocatie voor test-, trainings- en oefendoeleinden. Ideaal voor duikscholen, duikinstructeurs of vakantieduikers die voor vertrek nog even hun duikmateriaal willen nat maken. Ben je geïnteresseerd in beroepsduiken? BC-Opleidingen leidt hier op werkdagen beroepsduikers op en is altijd op zoek naar nieuw talent. Betaald duiken op gezette tijden. Tickets alleen via de website van Totally Scuba. Let op de openingstijden!

Bijzonderheden

Je kunt bij Duiktorens Totally Scuba voor de deur parkeren. Binnen ga je via een trapje het water in. Het instapgedeelte is 1.30 meter diep en bevindt zich tussen de twee duiktorens. Maak je set in orde, doe eventueel wat oefeningen en kies dan voor een van de twee torens. Camerabeelden van je verrichtingen zijn op aanvraag beschikbaar. Duiktorens Totally Scuba is een officiële opleidingslocatie voor beroepsduikers en is voorzien van een recompressietank. Je kunt hier ook een helmduik maken met een Kirby Morgan duikhelm of autoruit tikken.

Waarschuwingen

Duiktorens Totally Scuba is alleen in het weekend geopend, wisselend op zaterdag en zondag. Kijk voor openingstijden en prijzen op de website van Totally Scuba. Beperkte parkeerruimte tot 25 auto’s. Op aanvraag extra parkeerruimte beschikbaar. Toegang via trappen. Recompressietank aanwezig.

Lees meer

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Plaats een logbericht

Nederlands English Deutsch Francais

Deze duikstek weergeven op je eigen website

Met de volgende code kun je deze duikstek op jouw website embedden. Vraag eerst eenmalig een key aan waarmee je elke duikstek op Duikersgids kunt overnemen. Mail naam duikschool, email-adres en de url naar info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="y9mcx4bwfgr" data-lang="nl"></div>

De id van de duikstek is jouw embedkey
De data-spot is de duikstek referentie
De data-lang is de taal in ISO code. Keuzes zijn: en, nl
Voeg het volgende script toe onderaan jouw HTML pagina:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>