SUPERMARKET

Bonaire

/ 3

Supermarket heeft jou als duiker veel moois te bieden. Ongeveer dertig meter rechts van de instap liggen op 3 meter diepte een paar oude kanonnen. De drop off begint ongeveer 100 meter uit de kant en loopt geleidelijk af naar een diepte van 35 meter. Het rif is prachtig begroeid met harde en zachte koralen, die tussen de 10 en 15 meter het mooist zijn.

Bijzonderheden

Supermarket ligt aan de zuidoost kust van Bonaire, net ten zuiden van de (noordelijke) zeewater inlaatbrug. De in- en uitstap bevinden zich op een strandje dat uit grote koraalstenen bestaat. Ga te temidden van het strandje te water om naar deze prachtige supermarkt onderwater te gaan. Wat is er te vinden? Prachtig koraal en veel vis. Kijk ook in de gaten en holen op de rand van de drop off waar behalve veel vissen ook vaak kreeften en murenen te vinden zijn.

Waarschuwingen

Duik bij Supermarket alleen met een lokale gids. Duiken is alleen mogelijk onder rustige weersomstandigheden en met voldoende ervaring. Er kan een zeer harde stroming langs de drop off staan. Dat merk je tijdens het uitzwemmen wanneer je zijdelings wegdrijft ten opzichte van de instapplaats.

Lees meer

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Plaats een logbericht

Nederlands English Deutsch Francais

Deze duikstek weergeven op je eigen website

Met de volgende code kun je deze duikstek op jouw website embedden. Vraag eerst eenmalig een key aan waarmee je elke duikstek op Duikersgids kunt overnemen. Mail naam duikschool, email-adres en de url naar info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="m4wK60evhEU" data-lang="nl"></div>

De id van de duikstek is jouw embedkey
De data-spot is de duikstek referentie
De data-lang is de taal in ISO code. Keuzes zijn: en, nl
Voeg het volgende script toe onderaan jouw HTML pagina:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>