FUHLINGER SEE BB

Duitsland, Nordrhein-Westfalen

/ 1 / 6

De Fühlinger See Blackfoot Beach heeft een rijk onderwaterlandschap met veel planten en vissen. De stek is langs de oevers het mooist. Sommige plantensoorten rijken daar tot aan het wateroppervlak wat, afhankelijk van de lichtinval, voor een fascinerend schouwspel kan zorgen. De zichtbaarheid in de Fühlinger See is seizoensafhankelijk, maar ook de regenval en de waterstand van de Rijn spelen een rol van betekenis. Aan de stek ligt een duikcentrum met faciliteiten. Betaald duiken.

Bijzonderheden

De Fühlinger See ligt aan de noordelijke rand van Keulen in de wijk Fühlingen. Duiklocatie Blackfoot Beach ligt aan de zuidwestkant. Je gaat bij het duikcentrum te water via een ponton dat flexibel aan de oever is verankerd is. Onderwater duik je langs de oever in een onderwatertuin van leven. Op 3 en 5 meter liggen duikplatforms en ergens ligt een autowrak.

Waarschuwingen

Bij de Fühlinger See betaal je toegangskosten om te duiken. Dagkaarten kunnen online of ter plaatse gekocht worden. Let op openingstijden. De Fühlinger See is ook een omvangrijk recreatiegebied en kan op zomerse dagen druk zijn. Slecht zicht in de winter. Slecht zicht bij regen en een hoge waterstand in de Rijn. Duikbrevet en zorgpas meenemen.

Lees meer

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Plaats een logbericht

Nederlands English Deutsch Francais

Deze duikstek weergeven op je eigen website

Met de volgende code kun je deze duikstek op jouw website embedden. Vraag eerst eenmalig een key aan waarmee je elke duikstek op Duikersgids kunt overnemen. Mail naam duikschool, email-adres en de url naar info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="q5aemxOWUJD" data-lang="nl"></div>

De id van de duikstek is jouw embedkey
De data-spot is de duikstek referentie
De data-lang is de taal in ISO code. Keuzes zijn: en, nl
Voeg het volgende script toe onderaan jouw HTML pagina:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>