SUBLUB ROTTERDAM

Over SUBLUB ROTTERDAM

Wil je een duikcursus volgen in Nederland? Dat kan bij duikschool SubLub. SubLub heeft duikscholen in Rotterdam, Amstelveen, Zuidlaren en Voerendaal. Ook voor duikmaterialen, onderhoud aan je duikuitrusting of het vullen van je duikflessen (200 en 200 bar) kun je bij SubLub terecht. In de winkels SubLub van SubLub vind je alles wat je nodig hebt om te duiken. SubLub heeft daarnaast een van de grootste online winkels voor duikmaterialen in Nederland. 

Duikopleiding in Nederland

SubLub geeft naast de duikscholen op tal van andere plaatsen in Nederland duikles. Ga naar duikschool.nl, kies een plaats uit en vul het formulier in. Je krijgt zo snel mogelijk bericht wanneer je met je duikopleiding kunt beginnen. SubLub werkt met ervaren duikinstructeurs. Hun kennis en deskundigheid is ongeëvenaard. Zij helpen jou snel een veilige en comfortabele duiker te worden. Heb je al zin? Geef je zo snel mogelijk op. Je ontvangt je PADI cursusmateriaal, een tijdschema en het gebruik van duikmaterialen is inbegrepen. 

Duikmaterialen in Nederland

Ben je op zoek naar het beste duikmateriaal. Of is jouw duikuitrusting toe aan een onderhoudsbeurt? SubLub beschikt over een grote selectie van duik- en snorkelmaterialen van topmerken. Verder hebben ze alles in huis om jouw materiaal te servicen en te onderhouden. Bezoek de webshop of kom gezellig langs. Alles is voorhanden, dus je slaagt altijd. SubLub heeft alles op het gebied van droogpakken, snorkels, duikvinnen, duikkappen, duikcomputers, duikhorloges, duikbrillen, duikbrillen op sterkte en nog veel meer. Kijk voor alle SubLub PADI duikopleidingen, cursusdata en duikactiviteiten op duikschool.nl. Je hoeft je alleen maar even te registeren en voor je het weet kun je beginnen. 

 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Admiraal de Ruyterweg 40A
3031 AD
Rotterdam

Contactgegevens

+31102440111
rotterdam@sublub.nl
www.sublub.nl

Soort winkel

Winkel - School
Vulstation 200 B / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers