Contact

Vragen aan de redactie

Heb je vragen of tips voor de Duikersgids? 
info@duikersgids.nl 
010 - 425 78 65 / 0655 - 197 948 

Adverteren op Duikersgids

Wilt je adverteren in de Duikersgids, op de Duikersgids app of de website? Mail ons en vraag naar de voorwaarden.

Contact klantenservice

Vragen over je abonnement? Mail of bel naar de klantenservice van Abonnementenland.
0251 - 257 924 

 

Neem gerust contact met ons op

De Duikersgids wordt gemaakt voor duikers en door duikers. Wil je een duikstek in kaart brengen? Heb je fouten geconstateerd of heb je tips voor ons? Wil je misschien adverteren op Duikersgids of wil je je foto's beschikbaar stellen? Graag! Neem direct contact met ons op. Voor vragen over je abonnement verwijzen we je graag naar de klantenservice. 

Aanleveren duikstekken en materialen

De Duikersgids kan altijd foto's van duikstekken in binnen- en buitenland gebruiken. Kant- en boot entry foto's zijn bij ons zeer gewild, maar ook onderwaterfoto's zijn welkom. Bedenk dat foto's voor de papieren gids altijd van hoge resolutie moeten zijn. Mail grote bestanden via Wetransfer.
Bedenk ook dat het in kaart brengen van duikstekken altijd op eigen initiatief gebeurt en niet in opdracht van de Duikersgids. Wij zijn niet bevoegd om onderwater werkzaamheden te laten verrichten en kunnen daarom geen opdracht hiertoe verstrekken. Tot slot is het van groot belang dat je alleen rechtenvrije foto's, kaarten of teksten aan ons doorspeelt. De Duikersgids is niet verantwoordelijk voor juridische of auteursrechtelijke problemen die kunnen ontstaan als gevolg van het aanleveren van niet-rechtenvrije materialen.