Vind logberichten van duikers

Zoeken in 34535 logberichten

Hoe zoek je in logberichten

Voer een soort, een regio en een periode in. Je ontvang dan je zoekresultaat. Waar heb je voor het laatst dat zeepaardje gespot? En op welke stek zagen ze laatst nou die pijlstaartrog? Ook handig voor je bucket list. Waar en wanneer maak je de meeste kans om haaien of manta's te spotten? Superhandig toch? Voer snel je eerste zoekopdracht in.

Duikers loggen allerlei zinvolle informatie. Zoek dus ook zeker op Parkeren, Lopen, Instap of Ontdekking. Je kunt ook op je eigen Naam zoeken of op Autosleutels. Voorwerpen worden steeds vaker op deze manier gelogd en teruggevonden.
Op de duikstekpagina's kun je ook zoeken in logberichten, in dat geval van één specifieke stek. Het Duikersgids platform groeit gestaag. Daardoor wordt deze duikstekken databank steeds waardevoller.

Diver TOOLENBURGERPLAS 17-01-21

Leuke duike 4 meervallen en 1 groote snoek gezien in het duikgebied zicht ook goed Bekijk logdetails

Maarten TOOLENBURGERPLAS 16-01-21

Vooraf de locaties van de meervallen doorgekregen, waarvoor dank! En gelukkig waren er een aantal "thuis". Verder wat kleine kreeften op 14m Bekijk logdetails

Mark en Hilde TOOLENBURGERPLAS 10-01-21

Meerval onder het wrakje. 3 snoeken en een kreeftje gezien. Bekijk logdetails

Peter en Rene TOOLENBURGERPLAS 05-01-21

Avondduikje. 1 grote meerval onder het wrakje. 1 klein snoekje. Goed zicht, top duik! Bekijk logdetails

#DUIKMATTIES Erwin & Marieke TOOLENBURGERPLAS 03-01-21

Nieuwjaarsduik 2021 🎆 Druk op de parkeerplaats, net een reünie 😁 Goed zicht, bijna geen stofwolken. 3 meervallen gespot. #natpak #bikkel Bekijk logdetails

Diver TOOLENBURGERPLAS 01-01-21

Super helder snoek meerval echt top duik weer Bekijk logdetails