Vind logberichten van duikers

Zoeken in 38705 logberichten

Hoe zoek je in logberichten

Voer een soort, een regio en een periode in. Je ontvang dan je zoekresultaat. Waar heb je voor het laatst dat zeepaardje gespot? En op welke stek zagen ze laatst nou die pijlstaartrog? Ook handig voor je bucket list. Waar en wanneer maak je de meeste kans om haaien of manta's te spotten? Superhandig toch? Voer snel je eerste zoekopdracht in.

Duikers loggen allerlei zinvolle informatie. Zoek dus ook zeker op Parkeren, Lopen, Instap of Ontdekking. Je kunt ook op je eigen Naam zoeken of op Autosleutels. Voorwerpen worden steeds vaker op deze manier gelogd en teruggevonden.
Op de duikstekpagina's kun je ook zoeken in logberichten, in dat geval van één specifieke stek. Het Duikersgids platform groeit gestaag. Daardoor wordt deze duikstekken databank steeds waardevoller.

Mike V. en Peter H. TOOLENBURGER PLAS 05-12-21

Prima duik met redelijk zicht. 5 meervallen gezien, 1 bij de wratjes, 2 bij de rode auto en 2 bij het busje. Voor de rest weinig te beleven. Bekijk logdetails

Alex Prins HAARLEMMERMEERSE BOS PAVILJOEN 28-11-21

Goed zicht en meerval op 20m Bekijk logdetails

André & Robert TOOLENBURGER PLAS 27-11-21

3 meervallen gespot en verder wat klein spul. Bekijk logdetails

Dick & Jeroen TOOLENBURGER PLAS 24-11-21

3 meervallen, 1 snoek, 2 grote jagende baarzen die het licht gebruikten en ons de hele duik vergezelden vele baarsjes/voorns en grondels Bekijk logdetails

Jasper&dimitri TOOLENBURGER PLAS 21-11-21

Leuk fris duikje met meerval in de bus en veel rivierkreeftjes Bekijk logdetails