Vind logberichten van duikers

Zoeken in 38344 logberichten

Hoe zoek je in logberichten

Voer een soort, een regio en een periode in. Je ontvang dan je zoekresultaat. Waar heb je voor het laatst dat zeepaardje gespot? En op welke stek zagen ze laatst nou die pijlstaartrog? Ook handig voor je bucket list. Waar en wanneer maak je de meeste kans om haaien of manta's te spotten? Superhandig toch? Voer snel je eerste zoekopdracht in.

Duikers loggen allerlei zinvolle informatie. Zoek dus ook zeker op Parkeren, Lopen, Instap of Ontdekking. Je kunt ook op je eigen Naam zoeken of op Autosleutels. Voorwerpen worden steeds vaker op deze manier gelogd en teruggevonden.
Op de duikstekpagina's kun je ook zoeken in logberichten, in dat geval van één specifieke stek. Het Duikersgids platform groeit gestaag. Daardoor wordt deze duikstekken databank steeds waardevoller.

André TOOLENBURGER PLAS 23-10-21

Mooie nachtduik, met veel leven. 2 meervallen, snoeken, baars, grondeltjes en kreeftjes. Bekijk logdetails

Alex Prins TOOLENBURGER PLAS 17-10-21

Leuke duik, snoeken en meerval Bekijk logdetails

Johannes en Erwin TOOLENBURGER PLAS 15-10-21

Fantastiche nachtduik. Heel veel jagende jonge snoeken en enorme baarzen. Div grote snoeken en meerval in de bus. Nu aanrader voor nachtduik Bekijk logdetails

Peter en Mike DUIKPARK ZOETERMEER 26-09-21

Ondanks slecht zicht een leuke duik. Veel leven en ook de meerval gezien, bij de wilgentakken Bekijk logdetails

André KEMPERVENNEN 25-09-21

Een meerval in de ijscar gespot, verder veel baarsjes en een babysnoek Bekijk logdetails

TheWave Marcel en Marieke TOOLENBURGER PLAS 22-09-21

En Sabine en Niek. TOPDUIK!!!! Wat veel leven! 739 minibaarsjes, een megasnoek, kleine snoeken, baarzen, palingen en een meerval: 4 van 5✔ Bekijk logdetails