Vind logberichten van duikers

Zoeken in 33320 logberichten

Hoe zoek je in logberichten

Voer een soort, een regio en een periode in. Je ontvang dan je zoekresultaat. Waar heb je voor het laatst dat zeepaardje gespot? En op welke stek zagen ze laatst nou die pijlstaartrog? Ook handig voor je bucket list. Waar en wanneer maak je de meeste kans om haaien of manta's te spotten? Superhandig toch? Voer snel je eerste zoekopdracht in.

Duikers loggen allerlei zinvolle informatie. Zoek dus ook zeker op Parkeren, Lopen, Instap of Ontdekking. Je kunt ook op je eigen Naam zoeken of op Autosleutels. Voorwerpen worden steeds vaker op deze manier gelogd en teruggevonden.
Op de duikstekpagina's kun je ook zoeken in logberichten, in dat geval van één specifieke stek. Het Duikersgids platform groeit gestaag. Daardoor wordt deze duikstekken databank steeds waardevoller.

Dirk TOOLENBURGERPLAS 14-09-20

Mooie thermocline op ongeveer 10m. Meerval gezien bij rode auto en jacht. Verder veel kleine vis, grote paling en grote baars. Bekijk logdetails

Frank TOOLENBURGERPLAS 13-09-20

Leuke duik grote baarzen en klein meervalletje zicht was wel wisselend Bekijk logdetails

#duikmattiesMarcel,Bert,Mariek TOOLENBURGERPLAS 10-09-20

Waardeloze duik, 2 sterren vanwege de staart van de meerval. Paar baarzen gezien en heel veel stof Bekijk logdetails

Sander van loon TOOLENBURG NOORD 06-09-20

We hebben zelfs een meerval gezien Bekijk logdetails

Marco & Jeroen TOOLENBURGERPLAS 06-09-20

Het zich was op sommige stukken minder dan 50 cm. Kwam wellicht door de drukte. Wel een meerval gespot en een school grote baarzen. Bekijk logdetails