Vind logberichten van duikers

Zoeken in 18192 logberichten

Hoe zoek je in logberichten

Voer een soort, een regio en een periode in. Je ontvang dan je zoekresultaat. Waar heb je voor het laatst dat zeepaardje gespot? En op welke stek zagen ze laatst nou die pijlstaartrog? Ook handig voor je bucket list. Waar en wanneer maak je de meeste kans om haaien of manta's te spotten? Superhandig toch? Voer snel je eerste zoekopdracht in.

Duikers loggen allerlei zinvolle informatie. Zoek dus ook zeker op Parkeren, Lopen, Instap of Ontdekking. Je kunt ook op je eigen Naam zoeken of op Autosleutels. Voorwerpen worden steeds vaker op deze manier gelogd en teruggevonden.
Op de duikstekpagina's kun je ook zoeken in logberichten, in dat geval van één specifieke stek. Het Duikersgids platform groeit gestaag. Daardoor wordt deze duikstekken databank steeds waardevoller.

Edwin Westenberg TOOLENBURGERPLAS 22-07-17

Meerval, karpers, snoeken en veel baars. Bekijk logdetails

Linda TOOLENBURGERPLAS 14-07-17

Mooi gedoken. Veel vis. Grote snoeken. Geen meerval. Bekijk logdetails

Tom TRAIGNEAUX 11-07-17

Leuke duik veel karper gezien maar spijtig genoeg niet de meerval Bekijk logdetails

TOOLENBURGERPLAS TOOLENBURGERPLAS 09-07-17

Rustig op de parkeer. Water in rond 9uur. Zicht melkachtig. Helaas geen meerval wel veel leven net flinke baarsen en s2 snoeken. Bekijk logdetails

Andre TOOLENBURGERPLAS 09-07-17

Geen meerval wel een baars, een snoek en een hoop klein spul. Bekijk logdetails

TOOLENBURGERPLAS TOOLENBURGERPLAS 08-07-17

Veel kleine vis en wat baarsen, geen meerval meer, best druk voor een zaterdag en daar is het zicht in Toolenburg gevoelig voor. Bekijk logdetails