BABY BEACH SOUTH

Bonaire

/ 3

Baby Beach South is een mooie duikplaats met veel groot leven. Je ziet roggen, rifhaaien, verpleegsterhaaien en nog veel meer. Ook bijzondere vissen zoals de hog fish, pork fish, spanish grunt en de blue spotted vornet fish duiken hier met enige regelmaat op. De drop off begint een behoorlijk stuk vanaf de kust en is aan de bovenkant dicht begroeid. Vanaf 14 meter diepte loopt het rif geleidelijk af tot een diepte van 35 meter. Hier vind je voornamelijk zanderige rotsbodem, begroeid met zachte koralen en hier en daar formaties van harde koralen.

Bijzonderheden

Baby Beach South heeft een redelijk vlakke instap. De instap bevindt zich links van de rotsformaties die tussen de golven boven het wateroppervlak uitsteekt. Er staat hier staat altijd branding, wees dus voorzichtig bij het te water gaan.

Waarschuwingen

Duik bij Baby Beach alleen met een plaatselijke gids. Duik hier alleen bij rustige weersomstandigheden en beperkte golfslag. Denk eraan dat er ten zuiden van de instapplek geen mogelijkheden meer zijn om veilig uit het water te komen.

Lees meer

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Plaats een logbericht

Nederlands English Deutsch Francais

Deze duikstek weergeven op je eigen website

Met de volgende code kun je deze duikstek op jouw website embedden. Vraag eerst eenmalig een key aan waarmee je elke duikstek op Duikersgids kunt overnemen. Mail naam duikschool, email-adres en de url naar info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="Rgtq3D92GSe" data-lang="nl"></div>

De id van de duikstek is jouw embedkey
De data-spot is de duikstek referentie
De data-lang is de taal in ISO code. Keuzes zijn: en, nl
Voeg het volgende script toe onderaan jouw HTML pagina:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>