DE BELDERT

Over DE BELDERT

Duikcentrum De Beldert ligt aan een van de mooiste duiklocaties van Nederland. Je vindt er alle mogelijkheden om optimaal te genieten van de duiksport. Wil je duiken in de mooiste duikstek van Nederland? Wil je leren duiken in Nederland? Of wil je goede service en topkwaliteit duikmaterialen? Duikcentrum De Beldert heeft het!

Duiken in De Beldert

Hoe ziet een duik bij De Beldert eruit? Professioneel, veilig en gezellig. Er is voldoende parkeergelegenheid, je kunt eventueel al je duikmaterialen huren, er is een vulstation voor zowel perslucht als nitrox (blenden) en de ruime duikwinkel biedt de nieuwste materialen tegen zeer acceptabele prijzen. Ook voor technisch duiken zijn alle voorzieningen en faciliteiten aanwezig, er is zelfs een speciale steiger voor technische duikers. Voor het duiken zelf betaal je een gering bedrag. Het zicht is meestal goed en er is onderwater van alles te zien. De Beldert is een van de beste zoetwater duiklocaties in Nederland. Alles over de duikstek zelf vind je op de duikstekpagina van De Beldert. 

Leren duiken bij De Beldert

De Beldert bestaat sinds 1996. Eigenaar Gerard van der Heijden is al meer dan dertig jaar in de duiksport actief en altijd bereid om je met vragen of advies bij te staan. Kun je nog niet duiken? De Beldert leidt je op. Desgewenst bieden ze je de gelegenheid om een proefduikje te maken. Er worden cursussen en specialties voor volwassenen gegeven van SSI, IDD en DAN. Speciaal voor kinderen van acht tot twaalf jaar is er het eigen duikprogramma 'De Scuba Rangers'. Duizenden duikers in binnen- en buitenland begonnen hun duikhobby bij De Beldert. Duikscholen en duikverenigingen kunnen de faciliteiten van De Beldert huren. Er zijn lesruimten beschikbaar en op verschillende diepten liggen opleidingsplateau’s. Ben je nieuwsgierig geworden? Loop gerust een keer bij ze binnen voor een kopje koffie.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Zoelense Zandweg 1
4011 LW
Zoelen / Tiel

Contactgegevens

+31344 - 624 505
info@beldert.nl
www.beldert.nl

Soort winkel

Technisch duiken
Winkel - School
Vulstation 300 B / NITROX / TRIMIX / O2 100%

Deel deze winkel met mededuikers