Jouw duikadvies voor 2021. Abonneer je nu!

Dit bericht is geplaatst op 3 november 2020
Jouw duikadvies voor 2021. Abonneer je nu!

Lokaal duiken is de norm.

De nieuwe Duikersgids voor 2021 is bijna klaar. Je hebt hem al betaald. Wat is de stand van zaken? We zijn nog volop bezig een mooi duikadvies samen te stellen. De gids komt weer vol te staan met updates, advieslocaties en nieuw ontdekte duikplaatsen. Je kunt hem in februari 2021 in je brievenbus verwachten. Mis niks, abonneer je nu! Coverfoto: Daphne van der Steen.

Gigantisch onderwaterparcous

Daar is ie dan, de nieuwe Duikersgids. Ziet hij er niet prachtig uit met die mooie foto van Daphne van der Steen? Wat kun je van deze uitgave verwachten? Teveel om op te noemen. We ontdekten schitterende biotopen die je absoluut moet gaan ontdekken. Verder is er in sommige duikplaatsen de afgelopen jaren zoveel gebeurd dat je ze onderwater niet meer herkent. En dan natuurlijk de nieuwe plekjes. Je zult verrast staan van wat we vonden. Een aantal natuurplassen voor liefhebbers van ongerepte onderwaterwerelden, een gigantisch nieuw onderwaterparcours, een diepe stek waar je bijna de 40 meter bereikt, een natuurplas met een grote biodiversiteit, een kraamkamer van jonge vissen waar je je ogen uitkijkt, een mooie stek precies op de Duits-Nederlandse grens. En nog veel meer. Wil je dit seizoen het beste uit je duiken halen? Dan mag je de nieuwe Duikersgids niet missen!

Lokaal duiken is de norm

De Duikersgids focust in deze nieuwe editie nog meer dan normaal op het lokaal duiken. Lokaal duiken werd dit jaar de norm als gevolg van Covid-19. We pikten de trend al op tijdens de eerste lock-down in maart 2020. Inmiddels is dit een wereldwijd fenomeen. Overal ter wereld worden plaatselijke duikstekken (her)ontdekt als gevolg van de vliegbeperkingen die door het corona-virus worden veroorzaakt. In het nieuwe duikseizoen zal deze trend doorzetten. Een geweldige kans om het duiken in Nederland en België te promoten. Dat gaan we dan ook doen met tips, adviezen en reportages. Duik jij sinds kort weer in Nederland? Er is lokaal nog van alles te ontdekken. Bijzondere onderwaterlandschappen met hoge veenwanden, diepe kraters, oude, ondergelopen werkplaatsen, begroeide brugpijlers, wrakken, onderwaterhuizen, noem het maar op. Abonneer je nu en ga het komend seizoen op onderzoek uit.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht