Nieuwe duikstekken in jouw regio in 2022

Dit bericht is geplaatst op 18 augustus 2021
Nieuwe duikstekken in jouw regio in 2022

Een verborgen parel bij jou om de hoek.

De nieuwe Duikersgids (nummer 18) is inmiddels enkele weken uit. Ook voor het nieuwe seizoen 2022 hebben we interessante updates, leuke tips en een aantal nieuwe duikstekken. We hebben 15 nieuwe locaties in kaart gebracht. Misschien ligt een van die verborgen parels wel bij jou om de hoek! Duikersgids 18. Abonneer je nu. Foto: Maikel Wagemans.

Duiken in 2022

Een paar duikstekken valt ons dit jaar bijzonder op. Ze staan als tips in Duikersgids 18. Wat kun je verwachten? Ergens is een nieuw duikparcours aangelegd, er is een nieuw wrak ontdekt, op een bepaalde stek komen uitgebreide voorzieningen en in sommige locaties is het zicht verassend verbeterd. Nieuwe locaties vonden we onder meer in Drenthe, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en België. Verrassend zijn twee compleet nieuwe duikstekken in Drenthe. Daar moet je echt een keer heen. Een stek, in het oosten van Nederland, mag je ook niet missen. Duikers ervaren een duik op deze locatie als het zweven over een onbekende planeet. Een andere ontdekking heeft echt alles: Goed zicht, een goede toegankelijkheid, meerdere objecten en een grote biodiversiteit. In de nieuwe gids nemen we ook een paar stekken op om de toplocaties te ontlasten. Alternatieven dus, maar beslist de moeite waard. 

Nieuwe Duikersgids app en portal

Duikersgids 18 is in februari 2022 uitgekomen. Heb jij aan deze gids meegewerkt door een leuke stek voor ons in kaart te brengen? We belonen je met een Duikersgids muts en een eervolle vermelding. Je kunt ons altijd helpen met tips, adviezen en foto's. Mail jouw bijdragen naar onze redactie. Dit jaar hebben we ook de nieuwe Duikersgids Android app en onze nieuwe portal, Mijn Duikersgids, gelanceerd. We sommen enkele nieuwe features op: Zelf duikstekken toevoegen, loggen in de app met meerdere foto's, duikstekken corrigeren, je eigen profielpagina aanmaken, toegang tot al je logberichten, je logberichten wijzigen, zoeken op winkels en nog veel meer. Wil je ons werk op de voet volgen, meepraten en meehelpen? Meld je aan voor Duikersgids Support Team.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht