Duikersgids app voor Android en iOS

Gratis app voor sportduikers met gratis Duikersgids duikstekinformatie.

De Duikersgids app kun je gratis downloaden om direct de meest actuele duikstekinformatie te bekijken. Download hem meteen gratis voor Android of iOS. In de Duikersgids app vind je uitgebreide duikstekinformatie van duiklocaties wereldwijd. Werkt de app niet op jouw device? Gebruik dan de mobiele versie van deze website. De meeste content in de app is gratis. Wil je ook abonnee content zien? Neem dan een abonnement.

Gratis Duikersgids content

Wat kun je met de gratis Duikersgids app allemaal doen? En, wat is het verschil tussen gratis en betaalde content? De meeste content in de Duikersgids app is gratis beschikbaar. Vind duikplaatsen en plaats en raadpleeg actuele logberichten. Beheer je logboek. Maak gebruik van de gratis Duikersgids Getijdenplanner. En nog veel meer. De Duikersgids Automatische Getijdenplanner is een veel gebruikte functionaliteit die uitsluitend interssant is als je in de Oosterschelde duikt. De planner berekent de tijden waarop je veilig te water kunt. Sommige Duikersgids functionaliteiten zijn niet gratis in de app maar wel op de website of andersom. Zo is de getijdeplanner wel gratis in de app maar niet op de website. Verder kun je op de website gratis duikplaats statistieken inzien en miniatuur duikkaarten bekijken in een beperkte weergave. 

Betaalde abonnee content

Wat houdt de Duikersgids abonnee code in? Abonnees van de papieren Duikersgids krijgen bij het abonnement gratis een code die toegang biedt tot de Duikersgids abonnee content in de app en op de website. De code blijft actief gedurende de looptijd van het abonnement. Enkele voorbeelden van betaalde content: Ek seizoen nieuw ontdekte duikplaatsen, meer (internationale) duikbestemmingen, een groot duikkaartenarchief dat voortdurend wordt aangevuld en geactualiseerd en prachtige 2- en 3-D animaties van enkele bekende duikwrakken. Duik virtueel op Le Serpent of de Thistlegorm door met je cursor over het scherm te bewegen (alleen op de website). Je kunt je ook alleen op de code abonneren zonder een abonnement op de papieren gids. Alle abonnee content is dan alleen virtueel beschikbaar.