Duikersgids app voor Android en iOS

De Duikersgids app kun je gratis downloaden om direct de meest actuele duikstekinformatie te bekijken. Ook worden in de app gevaarlijke situaties gemeld. Download hem meteen gratis voor Android of iOS. Heb je een ander toestel? Gebruik dan de mobiele versie van deze website. In de Duikersgids app vind je een toenemend aantal duiklocaties in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten.

Wat kun je ermee? Bekijk de meest actuele logreports. Maak gebruik van kant en klare getijde-informatie voor de Oosterschelde, sla favoriete duikstekken op je telefoon op, navigeer met je routeplanner naar een duikplaats, zoek het dichtstbijzijnde vulstation, en nog veel meer. De Duikersgids app vereist internetverbinding. Vitale onderdelen, zoals je favoriete stekken en de getijdenplanner, zijn offline bruikbaar.

Abonnee content

Abonnees van de papieren Duikersgids krijgen via een code toegang tot de Duikersgids Abonnee content. De voordelen zijn evident: Meer updates, meer (internationale) duikbestemmingen, prachtige 2- en 3-D animaties van bekende duikwrakken. Duik virtueel op Le Serpent of de Thistlegorm door met je vinger over het scherm te vegen.