Duikersgids app voor Android en iOS

De DUIKERSGIDS app kun je gratis downloaden op elke telefoon met een besturingssysteem van Android of iOS. Heb je een ander toestel? Gebruik dan de mobiele versie van deze website (coming soon…). In de DUIKERSGIDS app vind je een toenemend aantal duiklocaties in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten.

Wat kun je ermee? Bekijk de meest actuele logreports. Maak gebruik van kant en klare getijde-informatie voor de Oosterschelde, sla favoriete duikstekken op je telefoon op, navigeer met je routeplanner naar een duikplaats, zoek het dichtstbijzijnde vulstation, en nog veel meer. De DUIKERSGIDS app vereist internetverbinding. Vitale onderdelen, zoals je favoriete stekken en de getijdenplanner, zijn offline bruikbaar.

Premium app

Abonnees van de papieren DUIKERSGIDS krijgen toegang tot de DUIKERSGIDS Premium app (coming soon...). De voordelen zijn evident: Meer updates, meer (internationale) duikbestemmingen, waaronder Scapa Flow, Egypte, Malta en Bonaire en prachtige 2- en 3-D animaties van bekende duikwrakken. Duik virtueel op Le Serpent of de Thistlegorm door met je vinger over het scherm te vegen.