Duikersgids app voor Android en iOS

De gratis app voor sportduikers.

De Duikersgids app is gratis. Download hem nu voor Android of iOS. In de Duikersgids app vind je uitgebreide duikstekinformatie van duiklocaties wereldwijd. Werkt de app niet op jouw device? Gebruik dan de mobiele versie van deze website op je telefoon. Wil je in de Duikersgids app ook abonnee content zien? Neem dan een abonnement.

Zo werkt de Duikersgids app

Download snel de Duikersgids app en maak een account aan om binnen te komen. Beschik je over een Duikersgids code? Ga dan rechtsboven onder het radartje naar Abonnee Codes en voer de code. Klik vervolgens op Valideren en  Koppel dit Apparaat. Lukt het hier niet? Je kunt de code ook invoeren op onze website. Log in en voer de code in onder Premiumcode in de zwarte balk bovenin. Nu moet je nog wel even terug naar je telefoon om je telefoon te koppelen onder Account. Wat kun je met de gratis Duikersgids app allemaal doen? Teveel om op te noemen. Vind duikplaatsen. Plaats en raadpleeg actuele logberichten. Check het actuele weer op een duikplaats. Lees eventuele waarschuwingen. Bekijk duikkaartjes. Enzovoorts.  

Zo kom je aan een Duikersgids code

Hoe kom je aan een Duikersgids code? Abonnees van de papieren Duikersgids krijgen deze gratis bij het abonnement. De code blijft actief gedurende de looptijd van het abonnement. Enkele voorbeelden van betaalde content die je met de code kunt zien: Ek seizoen nieuw ontdekte duikplaatsen, meer (internationale) duikbestemmingen, een groot duikkaartenarchief dat voortdurend wordt aangevuld en geactualiseerd en prachtige 2- en 3-D animaties van enkele bekende duikwrakken. Duik virtueel op Le Serpent of de Thistlegorm door met je cursor over het scherm te bewegen (alleen op de website). Je kunt je ook alleen op de code abonneren zonder een abonnement op de papieren gids. Alle abonnee content is dan alleen virtueel beschikbaar.