Zo kom jij aan een Duikersgids muts!

Dit bericht is geplaatst op 13 april 2021
Zo kom jij aan een Duikersgids muts!

Of neem een Duikersgids abonnement met een muts als gift.

Je ziet steeds vaker een sportduiker met een Duikersgids muts. De mutsen geven we cadeau aan duikers die een stek in kaart brengen voor de nieuwe uitgave van de Duikersgids. Ga ook samen met je buddies op pad met ons invulformulier en onze checklist. Je kunt natuurlijk ook een abonnement afsluiten met muts!

Duiken met Duikersgids

Hoe werkt het, een duikstek in kaart brengen? Allereerst gebeurt dit op eigen initiatief en op vrijwillige basis. De Duikersgids geeft hier nooit officieel opdracht toe. Daartoe zijn we niet bevoegd. Wel voorzien we duikers van een invulformulier en een checklist. Maar, je kunt de informatie ook digitaal aanleveren. Check eerst of de stek al bestaat en klik daarna op het plusje om de gegevens in te vullen. Wat hebben we nodig? Een volledig ingevuld formulier, meerdere oppervlaktefoto's van de instapplaats en de parkeerplaats op hoge resolutie en een ingetekend duikkaartje. Meestal wordt een screenshot van Google Maps gebruikt, die vervolgens wordt ingetekend. Alle duikregerelateerde zaken zijn belangrijk om op de kaart weer te geven: Instapplaats, bankje, horeca, dieptelijnen, onderwaterobjecten, duikroute, duikfaciliteiten en dergelijke. 

Muts winnen of als gift

Doel van een duikstekbeschrijving is duikers te helpen een succesvolle duik te maken. Wat is belangrijke informatie? Wanneer is het zicht goed? Waar vind je onderwater de mooiste habitats? En nog veel meer. Hoe meer van dit soort details des te beter. De uitwerking van de tekst en het Duikersgidskaartje is aan ons. Ken je een relatief onbekende duikstek die je in kaart wil brengen? Als jouw duikstek de Duikersgids haalt, ligt er een mooie muts voor je klaar! Ook worden jullie vermeld bij 'Aan dit nummer werkte mee'. Wil je een muts maar kun je geen stek aanleveren? Neem dan een abonnement op de Duikersgids, met een muts als gift. Af en toe geven we ook zomaar een muts weg. Tijdens een van onze werkbezoeken aan Bonaire kregen duikers gratis een muts als ze ons op ons verblijfadres bij Gerard Oynhausen opzochten.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht