Win een Duikersgids muts voor je buddy

Dit bericht is geplaatst op 5 januari 2018
Win een Duikersgids muts voor je buddy

Heb jij een Duikersgids muts gewonnen door je oud- of nieuwjaarsduik te loggen? Of bezit je al een Duikersgids muts? Je kunt er nog eentje winnen, voor je buddy. Maak een foto met de muts op, plaats hem jouw Facebookpagina, deel hem met ons en tag je buddy. De leukste wint! Niets gewonnen? Er volgen meer acties...! 

Win een muts voor je buddy

Hoe leuk is het niet om jouw buddy een Duikersgids muts cadeau te doen? Zou het geen leuk begin zijn van het nieuwe jaar zijn? Dus, heb je een muts gewonnen? (Hij is onderweg). Of heb je er al eentje? Haal hem tevoorschijn. Maak een te gekke foto met je muts op,  plaats hem op jouw facebookpagina en deel hem met ons. Vergeet vervolgens niet je buddy te taggen. De leukste foto wint, maar als de jouwe ook erg leuk is win jij ook...! 

Nieuwsjaarduik 2018

De Duikersgids oud- en nieuwjaarsactie is overigens een groot succes geworden. Bijna honderd duikers hebben gelogd in tal van duikplaatsen zoals de Meerse Plas, Ganzendiep of de Geffense plas. Er zaten leuke logberichten bij. De eindejaarsduik van Eric, Ad, Jolanda en Rene vond plaats bij De Beldert en Lia en Rene begonnen het jaar goed met een duik bij Le Serpent in gezelschap van een zeehond.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht