Dit geeft Duikersgids gratis weg. Maak jij er gebruik van?

Dit bericht is geplaatst op 2 juni 2021
Dit geeft Duikersgids gratis weg. Maak jij er gebruik van?

Zo kom je aan een gratis gids of muts.

De meeste content van Duikersgids is gratis. De app is gratis. Weet jij wat nog meer gratis is? En maak je daar gebruik van? Onze duikkaarten zijn nog gratis beschikbaar in de app. Op de website kun je ze gratis bekijken als thumbnails. En hoe kom je nou aan een gratis muts of een gratis gids? Dat lees je hier. 

Duikersgids gratis producten

Wat is gratis op Duikersgids ? Gratis Duikersgids kaartenGratis zoeken in logberichten en de gratis getijdenplanner zijn enkele voorbeelden. Je kunt in de getijdenplanner de tijden opvragen waarop de kentering plaatsvindt per dag en duikstek. De tijden voor vandaag worden ook gratis op de betreffende duikstekpagina's getoond. Wat is nog meer gratis? Windkracht, windrichting en andere weersomstandigheden op duikstekken, honderden duikstekbeschrijvingengratis duikstekanalyses van het afgelopen jaar en nog veel meer. Wat is betaalde content? Nieuw ontdekte duikstekken, getijdenberekening op de website, duikkaarten groot openen op de website, duikstekanalyses tot vijf jaar terug, 3D animaties van bekende duikwrakken en meer. 

Zo kom je aan een gratis muts

En hoe zit het met de gratis gids of muts? De muts is bestemd voor duikers die ons helpen met het in kaart brengen van een duikstek voor de papieren Duikersgids. Ken je een onbekende duikstek die je voor ons in kaart wil brengen? Mail ons. Jij en je buddy ontvangen de muts en worden vermeld bij 'Aan deze uitgave werkten mee'. Uiteraard plaatsen we ook je naam bij de aangeleverde foto's. Gratis Duikersgidsen geven we cadeau aan geslaagde cursisten die bij specifieke duikscholen hun opleiding hebben afgerond. Zij krijgen de gids onder voorwaarde dat ze zich bij ons inschrijven als abonnee. Opzeggen mag in principe de volgende dag al. Heb je een duikschool en wil je met de actie meedoen? Mail ons dan. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht