Dit geeft Duikersgids gratis weg. Maak jij er gebruik van?

Dit bericht is geplaatst op 2 juni 2021
Dit geeft Duikersgids gratis weg. Maak jij er gebruik van?

Zo kom je aan een gratis gids of muts.

De meeste content van Duikersgids is gratis. Ook de app kun je gratis downloaden. Weet jij wat nog meer gratis is? En maak je daar gebruik van? Onze duikkaarten zijn bijvoorbeeld gratis beschikaar in de app. Op de website kun je ze gratis bekijken als thumbnails. En hoe kom je nou aan een gratis muts of een gratis gids. Dat lees je hier. 

Duikersgids gratis producten

Gratis Duikersgids kaarten vind je dus in de app en op de website. Gratis zoeken in logberichten vind je alleen op de website. Voer een zoekwoord en een periode in en bekijk het resultaat. De gratis getijdenplanner is beschikbaar in de app, maar niet op de website. Je kunt de instaptijden opvragen per dag en duikstek. De tijden voor vandaag worden gratis op de betreffende duikstekpagina's getoond. Verder kun je op de website gratis duikstekanalyses bekijken van het afgelopen jaar. Wat is betaalde content? Nieuw ontdekte duikstekken, getijdenberekening op de website, duikkaarten groot openen op de website, duikstekanalyses tot vijf jaar terug, 3D animaties van bekende duikwrakken en meer. 

Zo kom je aan een gratis muts

En hoe zit het met de gratis gids of muts? De muts is bestemd voor duikers die ons helpen met het in kaart brengen van een duikstek voor de papieren Duikersgids. Ken je een onbekende duikstek die je voor ons in kaart wil brengen? Mail ons. Jij en je buddy ontvangen de muts en worden vermeld bij 'Aan deze uitgave werkten mee'. Uiteraard plaatsen we ook je naam bij de aangeleverde foto's. Gratis Duikersgidsen geven we cadeau aan geslaagde cursisten die bij specifieke duikscholen hun opleiding hebben afgerond. Zij krijgen de gids onder voorwaarde dat ze zich bij ons inschrijven als abonnee. Opzeggen mag in principe de volgende dag al. Heb je een duikschool en wil je met de actie meedoen? Mail ons dan. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht