Gratis zoeken in logberichten op Duikersgids

Dit bericht is geplaatst op 23 april 2021
Gratis zoeken in logberichten op Duikersgids

Voer een woord en een periode in voor een resultaat.

Weet je dat je op Duikersgids gratis kunt zoeken in logberichten? Voer een woord in en selecteer een periode om een resultaat te krijgen. Er staan meer dan 35.500 logberichten op Duikersgids. Een enorme hoeveelheid data waar je gratis gebruik van kunt maken. Wil je bijvoorbeeld weten in welke plassen albino's leven? Bekijk het resultaat.

Duiken in Nederland en België

Heb je vragen over duikstekken? Je kunt met het juiste zoekwoord en de juiste periode overal informatie over vinden. Weliswaar worden de meeste berichten nog altijd gelogd bij duikplaatsen in Nederland en België. Probeer de woorden 'verloren' of 'gevonden' als je iets bent kwijtgeraakt. Gevonden voorwerpen worden geregeld op Duikersgids gelogd. Je kunt ook uitzoeken in welke stekken en perioden veel sepia's of zeepaardjes worden gespot. Duikersgids kiest er bewust voor deze informatie altijd vrij toegankelijk te houden. Elk goed functionerend platform ontvangt maar geeft ook terug.

Logboek nieuwe app

Wat kun je in de nieuwe Duikersgids app met je logberichten? Veel meer dan in de huidige app. Zo kun je straks al je logberichten bewerken en beheren. Ook kun je specifieke logberichten opzoeken. Loggen wordt in de nieuwe app om meer redenen interessant. Je logt in de nieuwe app met je eigen naam. Daardoor kunnen we jouw duiklogs bijhouden op je profielpagina en in je logboek. Duiklogs worden ook door Google geïndexeerd. Zoek in Google op de naam waarmee je altijd logt, in combinatie met de woorden 'logbericht Duikersgids' en bekijk het resultaat. Loggen op Duikersgids is belangrijk. Het levert actuele duikstekinformatie op waarmee je je duik kunt voorbereiden. Blijf dus loggen en zoeken op Duikersgids!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht