Nieuwe Duikersgids app. Waarom duurt het zo lang

Dit bericht is geplaatst op 26 mei 2021
Nieuwe Duikersgids app. Waarom duurt het zo lang

Lancering nog dit duikseizoen!

De nieuwe Duikersgids app zou dit voorjaar gelanceerd worden. Toch is de app nog niet klaar. Waarom duurt het zo lang? We bouwen niet alleen aan de app maar ook aan een portal om duikstekken te beheren. Beide worden aan elkaar gekoppeld. Een omvangrijk project dus, dat door de corona-crises nog eens extra vertraagd is. Verder zijn de kosten bijzonder hoog. Te hoog eigenlijk. We bouwen een veel te dure app en dit is waarom...!

Ontwikkeling Duikersgids app 

Wat hebben de hoge kosten met de ontwikkeltijd te maken, vraag je je misschien af? Het maken van de nieuwe Duikersgids app en portal wordt deels uitbesteed. Design, ontwerp en UX vinden binnenshuis plaats maar bouw en advies worden ingekocht. De hoge kosten houden we in de hand door genoegen te nemen met een wat langere ontwikkeltijd. Toch blijven de kosten astronomisch. Is de Duikersgids app dan wel rendabel? En wat is eigenlijk de visie van Duikersgids op de lange termijn? Het antwoord zal je misschien verbazen. We bouwen een veel te dure app voor de omvang van de Nederlandse en Belgische duikmarkt. Daar zit een gedachte achter. We willen we de app samen met onze enthousiaste achterban tot een internationaal succes maken om zo de kosten terug te verdienen. Ziedaar het primaire belang van ons Duikersgids Support Team!

Zo steun je de Duikersgids

Hoe kun je de Duikersgids steunen? Allereerst door een abonnement te nemen. Abonnees profiteren van meer content en meer functionaliteiten. Wil je geen abonnement maar wil je ons wel supporten? Help straks dan volop met het toevoegen van meer internationale duikplaatsen. Heb jij in je archief foto's en informatie van internationale duikplaatsen? Via de app kun je ze straks toevoegen. Je komt dan vanzelf in onze nieuwe portal terecht. Zoek eerst in de portal of de stek al bestaat en voeg deze dan toe. Het editen en publiceren doen wij. Al je bijdragen worden in de app bijgehouden op je profielpagina. Wat mag je verwachten als we eenmaal online gaan? Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid! De Duikersgids werkt samen met jou aan een app die voortdurend innoveert en internationaal meetelt. Werk jij met ons mee?

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht