Gratis Duikersgids voor elke nieuwe cursist

Dit bericht is geplaatst op 2 mei 2021
Gratis Duikersgids voor elke nieuwe cursist

Promotie voor het duiken in eigen land.

De Duikersgids geeft elke nieuwe cursist gratis een Duikersgids. Ken jij deze actie? De actie is bedoeld om het duiken in Nederland te stimuleren. Elke duikschool mag meedoen, mits zij voldoen aan de voorwaarden. De gids is een cadeau en wordt persoonlijk door de instructeur aan de cursist overhandigd. Leuk toch om bij je brevet een Duikersgids cadeau te krijgen!

Gratis Duikersgids actie 

Het doel van deze actie is het duiken in Nederland en België landelijk te promoten. Sportduikers moeten in de eerste plaats opgeleid worden om in eigen land te gaan duiken. Nog altijd zijn er duizenden duikers die nog nooit in eigen land te water zijn gegaan en soms niet eens weten hoe mooi je hier kunt duiken. Verbazing alom onder vakantieduikers als je vertelt dat er in Nederland honderden duikstekken zijn en dat Nederland onderwater niet plat maar heel erg heuvelachtig is. Als je dan ook vertelt dat je hier zeepaardjes, pijlinktvissen en sepia's kunt zien vallen de monden open en komen de vragen los. Waar dan? Wat zijn de beste stekken van Nederland? Kun je ook in België goed duiken? De Duikersgids is dan het ultieme cadeau met antwoorden op al deze vragen. 

Voorwaarden Duikersgids actie

Om de actie voor ons betaalbaar te houden - de actie kost ons gidsen en protokosten - zijn er enkele voorwaarden aan verbonden. De cursist krijgt alleen een Duikersgids cadeau als hij zich abonneert. Het abonnement is de volgende dag opzegbaar. De ervaring leert dat de meeste cursisten de gids een jaar uitproberen. Dit is winst voor de duiker, de duikschool en de Duikersgids. Ook de deelnemende duikscholen dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen, waarvan voldoende betrokkenheid het belangrijkst is. Enkele tips om succesvol deel te nemen: Wees betrokken bij de actie. Gebruik de Duikersgids en de Duikersgids app gedurende de opleiding. Vertel dat het abonnement direct opzegbaar is, maar adviseer de gids eerst een jaar uit te proberen. Kun je dit als duikschool opbrengen, dan zal de actie ook bij jullie een succes worden. Neem contact op met de Duikersgids.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht