Stand van zaken nieuwe Duikersgids app

Dit bericht is geplaatst op 13 mei 2021
Stand van zaken nieuwe Duikersgids app

Zo kun je ons steunen!

Wat is de stand van zaken van de nieuwe Duikersgids app? Deze week hebben we de eerste fase van de interne test afgerond. Al onze opmerkingen staan nu in het ticketsysteem van de appbouwer. Als zij klaar zijn start fase 2 van de interne test, waarna de bouwers een volledig werkende proefapp gaan maken. Dan is het de beurt aan onze externe testgroep.

Nieuwe Duikersgids app

Wat je op de foto ziet is de profielpagina. In de nieuwe app krijgt elke gebruiker een profielpagina. Je ziet een deel van de profielpagina met een profielfoto en een korte beschrijving. Daaronder zie je drie getallen. Deze getallen staan voor het aantal door de gebuiker geplaatste logberichten en het aantal bewerkte en toegevoegde duikstekken. De nieuwe app maakt het mogelijk om via onze nieuwe portal (coming soon) duikstekken te bewerken en toe te voegen. Het testen van de app is zeer tijdrovend. Er zijn veel variabelen en soms doemen issues op die om een nieuw ontwerp vragen. Sinds het vertrek van Jacco werken we samen met UX-designer Thom, die meer dan tien jaar ervaring heeft in app development. De afgelopen weken hebben we bugs opgespoord en verbeteringen uitgevoerd in design en usablility. Nu is het wachten op een nieuwe testversie. We zijn benieuwd.

Steun Support Team

De nieuwe Duikersgids app blijft in grote lijnen gratis. Enerzijds om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken en anderzijds om iets terug te geven aan onze gebruikers. Enkele gratis functies zijn de Duikersgids Getijdenplanner, de meeste duikstekinformatie en de vele honderden duikkaarten. Wil je de Duikersgids steunen? Dat kan op tal van manieren. Neem een abonnement. Like onze internationale Facebookpagina, Divers Guide. Alleen als de app een internationaal succes wordt kunnen we de torenhoge investeringskosten terugverdienen. Geef ons een positieve review op Trustpilot. Lever een bijdrage aan Duikersgids Support Team door nieuws en stekcorrecties aan ons door te geven. Help meetesten aan de nieuwe app. Deel onze nieuwsartikelen. En last but not least, deel onze duikstekpagina's als je over duikstekken post op social media. Dank voor je support.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht