Nieuwe Duikersgids app is bijna klaar. Android...!

Dit bericht is geplaatst op 8 september 2021
Nieuwe Duikersgids app is bijna klaar. Android...!

Download GRATIS. Voeg een stek toe om ons te steunen.

Eindelijk. De nieuwe Duikersgids app is bijna klaar. Het betreft de Android-versie. De iOS-versie volgt zo spoedig mogelijk. Wat is anders? In de nieuwe app moet je je registren met je bestaande inloggegevens. Nieuwe opties zijn onder meer de profielpagina, het logboek (eerste versie), loggen met meerdere foto's, je eigen logberichten en devices beheren en nog veel meer. De app blijft gratis!

Duikersgids app en portal

Aan de nieuwe app hangt ook de nieuwe Duikersgids portal, Mijn Duikersgids. Op Mijn Duikersgids kun je op de PC functies gebruiken die ook in de app beschikbaar zijn. Dit is vooral handig voor het toevoegen en bewerken van duikstekken. Probeer meteen een nieuwe stek toe te voegen en kijk of deze door ons gepubliceerd wordt. Check altijd eerst of de stek niet al op Duikersgids bestaat. Je bijdragen worden op je profielpagina bijgehouden. Elke stek die je toevoegt vergroot onze kans om ook internationaal succesvol te worden en dat betekent dat we volop door kunnen ontwikkelingen. Er staan nog tal van functies op de planning. In de loop van het jaar zal ook de website zich aan de nieuwe app aanpassen in functies en look and feel. 

Volgende updates staan gereed

De app is nog niet in de store beschikbaar. Je kunt hem nog deze maand verwachten. Toch staan de volgende updates alweer op stapel. De belangrijkste zijn: Zoeken op regio, logberichten herschrijven of corrigeren en mogelijk een duikadvies voor de populairste duiklocaties. In de nieuwe Android-versie zul je mogelijk bugs ervaren. Geef nog even geen review in de store maar geef de bugs aan ons door. Ze worden telkens per nieuwe update gefixt. Ondertussen starten we met de iOS-versie. Na een interne test zullen we weer een groep externe testers uitnodigen. Dank aan alle ontwikkelaars en testers die een bijdrage hebben geleverd. De nieuwe Duikersgids app is met grote vertraging totstandgekomen. Ook dank aan allen voor het geduld. Ben je blij met de app en vraag je je af hoe je je waardering kunt tonen. Voeg op Mijn Duikersgids een nieuwe duikstek toe of neem een abonnement.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht