Duiken in 2022. Ons duikadvies voor het komende seizoen

Dit bericht is geplaatst op 28 augustus 2021
Duiken in 2022. Ons duikadvies voor het komende seizoen

Er is weer veel moois te beleven.

Nu al kijken we vooruit naar het nieuwe duikseizoen. Waar duik je in 2022 het mooist? In welke stekken zijn er interessante veranderingen? Zijn er nieuwe duiklocaties ontdekt in jouw omgeving? En hoe staat het met de topstekken? Ontvang elk jaar een duikadvies voor het nieuwe seizoen. Abonneer je op de Duikersgids. Video: Jessica Ruys. Bekijk video:

Duiken in 2022

Wat gebeurt er veel in een jaar! En wat leuk om op basis van al die ontwikkelingen weer een nieuw duikadvies uit te kunnen brengen. Een paar stekken vallen ineens op! We popelen om je daar in 2022 naar toe te sturen. Daarnaast hebben we weer enkele fraaie nieuwe duiklocaties ontdekt. We zijn blij met een adviesstek en twee nieuwe duiklocaties in het Noorden. Ook in België en een aantal Nederlandse provincies vonden we weer mooie nieuwe duikplaatsen. Sommige zijn echte duikpareltjes met een grote biodiversiteit, opmerkelijk goed zicht, leuke objecten en een ongelofelijk onderwaterlandschap. Duikers brachten een locatie in kaart waar het lijkt alsof je over een onbekende planeet zweeft. Sommige stekken zijn vooral lokaal interessant of nuttig om bepaalde toplocaties te ontlasten. 

Duikadvies 2022 

Hoe komt ons duikadvies tot stand? We krijgen veel hulp van duikers, vooral van leden van het Duikersgids Support Team. Wil je meehelpen? Mail onze redactie of word lid van Duikersgids Support Team. Als jouw duikstek de papieren Duikersgids haalt, ontvang je een mooie Duikersgids muts en word je met naam en toenaam in de gids vermeld. Om tot het beste seizoensadvies te komen werken we ook samen met een aantal duikcentra, zoals Duikcentrum Eindhoven en De Blauwe Zeester. Het in kaart brengen van duikstekken gebeurt niet in opdracht van de Duikersgids maar op eigen initiatief. De Duikersgids is niet bevoegd om werkzaamheden onderwater te laten uitvoeren. Alle aangeleverde content dient vrij te zijn van auteursrechten. Namen van fotografen worden bij de foto's vermeld. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht