Nieuwe Duikersgids app gedownload? Nu nog wel je apparaat koppelen

Dit bericht is geplaatst op 13 februari 2022
Nieuwe Duikersgids app gedownload? Nu nog wel je apparaat koppelen

Koppel je apparaat aan je abonnee code om alle abonnee content te zien.

Ben je abonnee en heb je de nieuwe gratis Duikersgids Android app al gedownload? Top. Zorg nu dat je ook alle abonnee content kunt zien door je apparaat te koppelen aan je Duikersgids code. En dat doe je zo. Kun je nog niet inloggen? Ook dat is zo gefixt. Geen abonnement? Abonneer je nu.

Koppel je apparaat

Je hebt de nieuwe Duikersgids Android app op je telefoon. Mooi, de iOS app volgt spoedig. Om alle Duikersgids abonnee content in de nieuwe app te zien, moet je je telefoon eerst nog aan de code koppelen. Ga op de frontpage van de app rechtsboven naar het radar-icoon en ga dan naar Abonnee Codes. Daar zie je je code staan. Klik vervolgens op 'Koppel dit Apparaat'. Je kunt nu al onze abonnee content zien, waaronder alle nieuw ontdekte duikstekken van 2022 zoals Slijk Ewijk West. Op Abonnee Codes kun je overigens ook je devices beheren. Delete bijvoorbeeld je oude telefoon als je een nieuwe hebt gekocht. Zie je nog steeds de oude app in de Google Play Store? Verwijder dan eerst de oude app van je telefoon en probeer het opnieuw. 

Kan je niet inloggen? Is zo gefixt

Kun je niet inloggen in de nieuwe Duikersgids app omdat je email-adres niet wordt herkend? Maak dan met hetzelfde email-adres een nieuw account aan. Lukt dit niet dan is er iets anders aan de hand. Mogelijk klopt je wachtwoord niet. Klik op 'Wachtwoord Vergeten' en check je (spam)mail. Lukt het nog steeds niet? Stuur een mail naar de Duikersgids redactie. We helpen je graag op weg. Overigens kun je met dezelfde inloggegevens ook inloggen op de Duikersgids website en op onze nieuwe portal, Mijn Duikersgids. Je komt op Mijn Duikersgids terecht via de website. Zorg dat je ingelogd bent op de website en klik dan rechtsboven op Mijn Duikersgids. Log opnieuw in op Mijn Duikersgids. Je kunt de portal ook via de nieuwe app bereiken door te klikken op 'Voeg Een Stek' toe of op 'Mijn Duikersgids'. 

Maak een profielpagina aan

De nieuwe app zit vol nieuwe mogelijkheden. Dat heb je wellicht gemerkt. De app is gekoppeld aan onze nieuwe portal, Mijn Duikersgids waar je onder meer stekken kunt corrigeren en toevoegen maar ook je logberichten kunt aanpassen of uitbreiden. Probeer alle functies uit. Maak ook een profiel aan met foto. Je krijgt dan automatisch een profielpagina en je profielfoto verschijnt in je logberichten. Op je profielpagina worden je aantallen logberichten en nieuw toegevoegde duikstekken bijgehouden. Inmiddels zijn we al met de volgende update bezig en bouwen we aan de release van de iOS app. Wat ontbreekt zijn overzichten van duikstekken per land of regio. We hopen deze update spoedig klaar te hebben. Ben je tot dusver tevreden? Geef ons dan een positieve review in de app store. Bedankt!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht