Jouw duikervaring in de media is promotie voor de duiksport

Dit bericht is geplaatst op 23 december 2021
Jouw duikervaring in de media is promotie voor de duiksport

Log op Duikersgids en maak ook kans om in het nieuws te komen.

Enkele keren per jaar haalt een bericht op Duikersgids de media zoals Hart van Nederland,  PZC of Omroep Zeeland. Begin januari 2022 gebeurde dat met dit bericht. Perfecte reclame voor de duiksport. Log altijd op Duikersgids en tip ons. We staan in contact met vele tientallen landelijke en plaatselijke media. Wie weet verschijnt ook jouw avontuur voor het voetlicht, zoals deze video van Jessica Ruys. Bekijk video: Duikstekken advies. Abonneer je nu. 

Duiken in Nederland 

Loggen op Duikersgids is altijd een goed idee. Je houdt het platform actueel en je helpt de duikgemeenschap aan recente duikstekinformatie. Van opvallende logberichten maken we een nieuwsbericht dat we aanbieden aan tientallen redacties en delen op social media. Vergeet dus nooit te loggen op Duikersgids en zeker als je iets bijzonders beleeft. Waarom juist Duikersgids? De Duikersgids heeft een groot bereik en is openbaar. Zo haalde Mark Barto in 2018 de landelijke media met een nieuwsbericht op Duikersgids over zijn waarneming van een octopus in de Noordzee. Het bekendste voorbeeld is Happie, de zeehond die in 2014 na meerdere logberichten op Duikersgids, de duiksport landelijk onder de aandacht bracht. Dagenlang verscheen Happie op meerdere nieuwsmedia. 

Omroep Zeeland en Algemeen Dagblad

Of een bericht wordt opgepakt door de nieuwsmedia is nooi zeker. Soms maakt ook de insteek het verschil. Zo gingen de beelden van Rob Dekker viraal nadat we ze in een nieuwsbericht vergeleken met de iconische foto van Justin Hofman van het zeepaarde dat zich vasthoudt aan een wattenstaafje. Het bericht werd opgepikt door onder meer Omroep Zeeland, PZC, het Algemeen Dagblad en tal van andere media. Diverse media zochten naar aanleiding van het bericht contact met ons en de telefoon van Rob stond enige tijd niet stil. Vorige week beleefde Marco Moesker ook iets bijzonders. Hij kwam tijdens een winterse duik in de Oosterschelde in een enorme baitball terecht. We maakten een nieuwsbericht van zijn duiklog en benaderden verschillende redacties. Wellicht weer een mooie gelegenheid om de duiksport te promoten. 

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht