Testen nieuwe Duikersgids app in volle gang

Dit bericht is geplaatst op 23 maart 2021
Testen nieuwe Duikersgids app in volle gang

Devices en logberichten beheren, duikstekken aanmaken en nog veel meer.

Na een lange ontwikkelingsperiode is het testen van de nieuwe Duikersgids app in volle gang. Er wordt op alles getest: Design, bugs, user experience en nog veel meer. Na onze interne test is ons uitgebreide testteam aan de buurt. Abonnees krijgen voorrang om te testen omdat zij ook betaalde content kunnen testen. We hopen de app nog dit seizoen te lanceren. Bekijk video. Abonneer je nu!

Duiken in Nederland

De Duikersgids app wordt een verbetering van de verouderde versie met een nieuwe look, nieuwe functies en de nodige bugfixes. Daarnaast wordt de app een belangrijk onderdeel van het Duikersgids platform. Via de app krijg je toegang tot onze nieuwe portal om duikstekken toe te voegen of duikstekinformatie te corrigeren. Al jouw input wordt eerst door ons gereviewd en pas daarna openbaar gemaakt. Zie je een fout? Of kun je de duikstek van je keuze niet vinden? Klik dan op de optie 'Corrigeren' of 'Voeg een Duikstek Toe'. Je komt dan in de portal terecht waar je de stek kunt aanpassen of aanmaken. Dit werkt uiteraard het best op je PC. 

Devices zelf verwijderen

De nieuwe app biedt nog meer nieuwe functionaliteiten die gekoppeld zijn aan de portal, waaronder: Aanmaken account- en profielpagina, logberichten en devices beheren, zoeken op duikstek, duikwinkel en duikregio en nog veel meer. Belangrijke doelen van de portal zijn het gezamenlijk up to date houden van de duikstekinformatie en het uitbreiden van het aantal stekken. Al je logberichten, correcties en nieuw aangemaakte duikstekken worden op je profielpagina bijgehouden. Wil je meetesten? Meld je aan op Duikersgids Support Team. Wil je straks alle stekken en features in de nieuwe app kunnen openen? Abonneer je nu.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht