Nieuwe app vergroot vulgemak in Zeeland

Dit bericht is geplaatst op 29 maart 2021
Nieuwe app vergroot vulgemak in Zeeland

Voordelen: Efficiënter vullen en afrekenen.

Duikcentrum De Witte Boulevard werkt aan een nieuwe app die het vulgemak in Zeeland moet vergroten. De app moet het mogelijk maken om efficienter te vullen en af te rekenen zonder muntjes. Het systeem is nog in testfase. De Witte Boulevard hoopt de app nog dit duikseizoen in de AppStore en PlayStore aan te bieden. Bekijk video: 

Vullen in Zeeland 

"Het grote voordelen is dat je niet meer met muntjes en wisselgeld aan de slag hoeft," aldus Leendert Verbiest van de Witte Boulevard. De werking is even handig als eenvoudig. Je downloadt de app, maakt een account aan en uploadt een bedrag van minimaal 10,00 euro in je wallet. Vervolgens scan je de QR-code op de vulautomaat en begin je met vullen. De druk en de kosten worden in de app bijgehouden, waarna het bedrag automatisch wordt afgeschreven. De app geeft een instructie over de werking zodat je niks verkeerd kunt doen. "We zijn al drie jaar met de ontwikkeling bezig," gaat Leendert verder. "Het mooie is ook dat je cilinder helemaal wordt afgevuld omdat het systeem nooit te vroeg stopt met vullen zoals duikers vaak doen."

Stand van zaken

Wat is de huidige stand van zaken en wanneer kunnen we de app verwachten? "Het systeem werkt nu bij Nieuwe Kerkweg Den Osse in een testopstelling. Bij Dreischor Frans Kokrif en de Zeelandbrug zijn we nog bezig om het werkend te krijgen. Er komt ook een website." De ontwikkeling heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Leendert werkt al drie jaar aan het systeem en is blij dat er nu eindelijk een testversie is. "We zijn voorlopig nog wel enkele maanden bezig," zegt hij, "maar daarna moet het zover zijn om het systeem te lanceren." De nieuwe app zou een nieuwe innovatie in de duiksport betekenen en het vullen voor veel duikers een stuk makkelijker maken. Het huidige muntjessysteem blijft overal gewoon naast de app bestaan. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht