Nieuwe Duikersgids app volop in ontwikkeling

Dit bericht is geplaatst op 2 november 2020
Nieuwe Duikersgids app volop in ontwikkeling

Van functioneel ontwerp en design naar werkende app.

De ontwikkeling van de nieuwe Duikersgids app is in volle gang. Nadat het corona-virus de voortgang tijdelijk stil legde, maken we nu weer vaart. Wekelijks vindt overleg plaats met de developers. Zij zetten ons functioneel ontwerp en onze designs om in een werkend proefmodel. We hopen in januari 2021 te beginnen met testen. 

Nieuwe Duikersgids app 

Er wordt alweer enkele weken hard aan de app gewerkt. Langzaam ontwikkelen functioneel ontwerp en design zich tot tot een werkend proefmodel. Dat is mooi om te zien. We spreken de developers wekelijks. Want ondanks onze uitvoerige voorbereidingen blijven er issues. In het ontwerp is over elke klik nagedacht. Elke actie hoort een gevolg te hebben en daar hoort dan elke keer weer een design bij. Wat ziet de gebruiker in zijn logboek als hij nog geen duiken gelogd heeft? Of welke melding geeft de app als de internetverbinding uitvalt? Ook tijdens de testfase nog zullen er voldoende issues ontdekt worden die gefixt moeten worden.

Uitgebreider en visueler

Wil je helpen met testen? We gaan leden van het Duikersgids Support Team uitnodigen om voor ons te testen. Wat kun je van de nieuwe app verwachten? De nieuwe app wordt uitgebreider, visueler, intuitiever en gebruiksvriendelijker. Naast de app werken we ook nog aan een nieuwe portal. Deze moet ervoor zorgen dat je overal op Duikersgids herkend wordt. Verder gaat de portal ervoor zorgen dat je je logberichten en devices zelf kunt beheren. Ook kun je correcties indienen voor duikstekken en nieuwe duikstekken toevoegen. Word ook lid van Duikersgids Support Team en blijf op de hoogte! 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht