Voorproefje nieuwe Duikersgids app

Dit bericht is geplaatst op 12 mei 2020
Voorproefje nieuwe Duikersgids app

Vertraging als gevolg van corona. We vragen je begrip!

De nieuwe Duikersgids app komt eraan. Helaas heeft de ontwikkeling van de app wel wat vertraging opgelopen als gevolg van het corona-virus. Werkt de app op jouw telefoon niet meer naar behoren? Gebruik dan de mobiele website. Ook daar is alle abonnee content voorhanden. Onze excuses en bedankt voor je begrip. 

Duikersgids app 2.0

Heb je problemen met de huidige Duikersgids app? Kom je bugs tegen of functioneert de app niet meer? Nog even geduld. Momenteel wordt weer volop aan de app gewerkt. Een nieuwe peildatum hebben we nog niet. We richten ons op april 2021. Duikersgids 2.0 wordt nog mooier en uitgebreider dan de huidige versie. De hoofdfuncties blijven hetzelfde: Het raadplegen en toevoegen van duikstekinformatie. Nieuw is onder meer dat je nu ook in de app kunt loggen met foto's. Ook nieuw zijn het design, de indeling van de duikregio's en de suggesties, bijvoorbeeld van duikstekken die voor jou interessant kunnen zijn. Abonnees krijgen in de nieuwe app nog meer privileges, waaronder bijvoorbeeld het opslaan van duikstekken.

Duikersgids Portal

Duikersgids werkt tegelijkertijd aan een nieuwe portal. Deze wordt gekoppeld aan de website en de app, zodat je overal op het Duikersgids platform herkend wordt. Dat brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt in de portal zelf je logberichten opzoeken, wijzigen en beheren. Daarnaast krijg je een accountpagina voor het beheren van je Duikersgids abonnee code en de daaraan gekoppelde devices. Zo kun je zelf een device vewijderen als je bijvoorbeeld een nieuwe telefoon hebt gekocht. In de portal kun je ook een profielpagina aanmaken, nieuwe duikstekken toevoegen en duikstekken corrigeren. Heb je problemen of bugs? Of heb je een vraag gesteld die nog niet beantwoord is? Benader ons per mail of Facebookchat.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht