Nieuwe Duikersgids app in ontwikkeling

Dit bericht is geplaatst op 17 april 2020
Nieuwe Duikersgids app in ontwikkeling

Er komt ook een nieuwe Duikersgids privé-omgeving.

De nieuwe Duikersgids app is volop in ontwikkeling. Het is een langdurig en kostbaar proces. We bedanken iedereen voor het geduld. Bugs in de huidige app worden met de lancering van de nieuwe versie gefixt. Eind van dit jaar moet de app klaar te zijn, afhankelijk van de vertragingen in verband met Corona. Steun je ons in de kosten? Neem een abonnement.  

Duikersgids app nieuwe stijl 

De Duikersgids app is inmiddels zo'n zeven jaar oud en dat is in de wereld van apps best oud. Het huidige ontwerp gaat op tal van onderdelen op de schop, zonder het basisprincipe geweld aan te doen. Het blijft een app waarmee je je duiken kunt voorbereiden en anderen daarmee kunt helpen. Hoofdfuncties blijven dan ook: Het opzoeken van duikstekinformatie, het loggen van een duik en het raadplegen van logberichten. Natuurlijk komen er ook nieuwe functies. We willen alle functies zo efficient mogelijk ontwikkelen, met gebruik van zo min mogelijk schermen. Je moet je intuitief door de app bewegen zonder vragen te hoeven stellen.  

Duikersgids portal 

Naast de nieuwe Duikersgids app werken we ook aan een nieuwe privé-omgeving op de website. Deze nieuwe Duikersgids portal vind je straks rechtsboven in de menubalk van de website. Je kunt hier zelf duikstekken toevoegen, correcties doorgeven en je logboek (logberichten) beheren. Verder kun je in de portal mogelijk zelf je devices beheren. Je kunt bijvoorbeeld zelf een device verwijderen als je een nieuwe telefoon hebt gekocht. De abonnee code werkt pas weer op het nieuwe toestel als de oude device ID verwijderd is. Wil je in de portal in aanbouw alvast meehelpen met het toevoegen van duikstekken? Dat kan! Stuur een bericht naar Duikersgids en doe mee!

Word abonnee en steun de bouw van de nieuwe Duikersgids app 
Bedankt!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht