Nieuwe update Duikersgids app

Dit bericht is geplaatst op 8 juli 2015
Nieuwe update Duikersgids app

22-07-2015. Er komt een nieuwe update van de Duikersgids app. Wat is nieuw? Filter nu op een toenemend aantal landen en duikregio's. Duik je alleen in Zeeland of Vinkeveen? Of ga je op vakantie naar Bonaire? Filter om alleen de kaart en logberichten van één specifiek gebied te zien! Ook het design van de app wordt aangepast. 

Het nieuwe design van de Duikersgids app zal je direct opvallen. De 'rounded corners' zijn vervangen voor het 'flat design' van nu. Daarnaast hebben diverse buttons een nieuw plekje gekregen, zodat je ze makkelijker kunt gebruiken.
De belangrijkste toevoeging is weliswaar een nieuwe functie, het filteren op landen en regio's. De app wordt steeds uitgebreider. Laat weg wat je (tijdelijk) niet nodig hebt om hem praktisch en gebruiksvriendelijk te houden. 

Filter op je vakantiebestemming

Fitler op je vakantiebestemming en kijk wat daar nu gebeurt. Bekijk de huidige weersomstandigheden, check de actuele watertemperatuur of ga op zoek naar de soorten die jij tijdens je vakantie wil spotten. Ook oude gegevens zijn beschikbaar, net zoals je dat nu ook gewend bent. Hoe was de situatie vorige week of vier weken geleden? Natuurlijk moet er wel voldoende gelogd worden. Daarom wordt de gehele inhoud van de Duikersgids app vertaald in het Engels.
Dit is trouwens ook handig als je vrienden of familie uit het buitenland op bezoek krijgt. Laat ze gerust de app downloaden. Op telefoons die niet op het Nederlands staan ingesteld, wordt automatisch de Engelse vertaling getoond. Meer informatie volgt...! 

Heb je de app nog niet? Download hem hier GRATIS voor iOS en Android

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht