"Duikersgids app werkt niet meer op mijn device!"

Dit bericht is geplaatst op 3 april 2021
"Duikersgids app werkt niet meer op mijn device!"

Nieuwe versie nog dit seizoen in de stores.

Is de Duikersgids app niet meer optimaal geschikt voor jouw telefoon of tablet? Of werkt de app helemaal niet meer? Dat kan. De Duikersgids app wordt vervangen. Helaas is de lancering van de nieuwe versie ernstig vertraagd door de corona-crisis. Gebruik tijdelijk de (mobiele website) voor alle abonnee content. De nieuwe app wordt nog dit duikseizoen gepusht. Bekijk video:

Buggs snel fixen

Op 2 april 2021 heeft de Duikersgids app om onbekende redenen een crash ondergaan voor Android-toestellen. Werkt de app sindsdien niet meer op jouw device. Dat kun je eenvoudig verhelpen. Ga op je telefoon naar Instellingen / Opslag. Verwijder dan Gegevens. Wis ook je Cache. De app werkt dan weer. Alle andere bugs worden gefixt als de nieuwe versie wordt gelanceerd. Een bekende bug is dat je, na het openen van de app, eerst in het zoekvenster een duikstek moet opzoeken voordat de app werkt. Functioneert de app te beperkt of helemaal niet meer op jouw telefoon. Gebruik dan tijdeljk de mobiele website van de Duikersgids.  

Gebruik de mobiele website 

De mobiele website van de Duikersgids is vrijwel identiek aan de huidige app. Je vindt er alle duikstekinformatie en betaalde abonnee content, waaronder de nieuw ontdekte duikstekken en de automatische getijdenplanner. Voer je Duikersgids abonnee code in onder 'Mijn Account' of maak een account aan om de website optimaal te kunnen gebruiken. Kun je niet inloggen omdat je je wachtwoord bent vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan of stuur een mail naar onze redactie. Ook voor alle andere problemen betreffende het inloggen of het gebruik van je Duikersgids abonnee code kun je ons mailen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord en we helpen je tot het probleem is opgelost.

Nieuwe Duikersgids app

De lancering van de nieuwe Duikersgids app is op dit moment onze hoogste prioriteit. Er wordt elke dag aan gewerkt. We bevinden ons in de interne testfase. Samen met een ervaren UX-developer lopen we alle functionaliteiten en bugs door, waarna de ontwikkelaars direct aanpassingen uitvoeren. Als we klaar zijn met testen is ons externe testteam aan de beurt. Meld je aan op Duikersgids Support Team als je mee wil testen. Inmiddels hebben zich al meer dan honderd mensen aangemeld. Duikersgids abonnees krijgen voorrang om als tester uitgenodigd te worden omdat zij ook alle abonnee content kunnen testen. Scoll naar beneden op Duikersgids Support Team en plaats een reactie bij onze oproep om testers. Wil je de nieuwe Duikersgids app straks optimaal kunnen gebruiken en wil je zeker weten dat je mee kunt testen? Abonneer je dan nu op de Duikersgids. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht