Ontmoet ons op Bonaire en krijg een gift!

Dit bericht is geplaatst op 23 maart 2018
Ontmoet ons op Bonaire en krijg een gift!

Ben jij op Bonaire? Wij ook...! We verblijven van 28 maart tot 11 april bij Stay and Dive Bonaire. Zin in een leuke gift? Stel de Duikersgids app in op Bonaiere en log zoveel mogelijk duiken die je maakt op jouw eigen naam. Op vertoon van je logberichten ontvang je een presentje. Tot op Bonaire! Downlaod GRATIS onze app. 

Duiken op Bonaire

Spreek ons aan via Facebook Messenger en verwijs naar je logberichten op jouw eigen naam. Of kom je langs? We drinken gezellig een drankje en je ontvangt een presentje. We horen ook graag jouw duikervaringen en je ervaringen met onze app. Weet je dat je de Duikersgids app kunt instellen op Bonaire? Dat doe je met het radartje rechtsboven op de frontpage. Selecteer Bonaire, je ziet dan alleen logberichten en de kaart van Bonaire. Welke duikstekken staan op jouw planning? Turtle City, Thousend Steps, Windjammer of Something Special?  

Stay and Dive Bonaire

Stay and Dive Bonaire, ons verblijfafdres, is het supergezellige duikresort van Gerard en Marjan Oijnhausen. Baukje runt de dagelijkse gang van zaken op een gezellige en professionele manier. Een betere uitvalsbasis op Bonaire kunnen we niet wensen. Alles is prima geregeld en niets is te gek om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Maak kennis met ons en maak kennis met Stay and Dive Bonaire

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht