Duiken in 2021

Dit bericht is geplaatst op 14 januari 2021
Duiken in 2021

Scuba Diving Magazine's 2021 Readers Choice Awards

Wat zijn de beste internationale duikplaatsen voor 2021? Scuba Diving Magazine brengt elk jaar een ranking uit op basis van ervaringen van lezers. Bonaire doet het opvallend goed, met de eerste plaats in de categorie Best Shore Diving Destinations, Best Snorkeling Destinations, Health of Marine Environment, Beginnner Diver en Underwater Photography.

Best overall dive destinations

Ook in de categorie Best Overall Dive Destinations doet Bonaire het met een tweede plaats uitstekend. Curacao behaalt in deze categorie de negende plaats. In deze categorie Best Snorkeling Destinations, die door Bonaire wordt aangevoerd, staat Curacao op de vijfde plaats, met tevens een vierde plaats in de categorie Macro Life. Als het om wrakduiken gaat, behaalt Bonaire de negende plaats en Curacao de tiende. In de categorie Shore Diving Destination, eveneens aangevoerd door Bonaire, weet Curacao de tweede plaats te bemachtigen. In de categorie Best Value scoort Bonaire op vier en Curacao op negen. De hele ranking vind je op de website van Scuba Diving. 

Beste duikplaats Nederland

Wat zijn de beste Nederlandse duikplaatsen voor 2021? Een officiele ranking wordt niet gemaakt. Weliswaar kun je veel afleiden uit de logberichten op Duikersgids. Het meest gelogd wordt er bij de Bergse Diepsluis, maar andere populaire locaties zoals de Zeelandbrug en Nieuwe Kerkweg Den Osse doen het goed. In België wordt het meest gelogd in de Put van Ekeren. Wil je in 2021 duiken in nieuw ontdekte duikplaatsen waar niemand nog duikt? De Duikersgids brengt jaarlijks een advies uit om jouw duikseizoen succesvol te maken. Dit jaar kun je een speciale local diving edition verwachten. Wat zijn de opvallende stekken voor het nieuwe seizoen? Wat zijn de aanraders? En welke nieuwe duikplaatsen hebben we ontdekt? Abonneer je nu!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht