DUIKCENTRUM DOWN UNDER

Over DUIKCENTRUM DOWN UNDER

Wil je duiken in Noord-Holland? Of ben je op zoek naar een vulstation in de regio Amsterdam? Duikschool Down Under kan je helpen. Bij Down Under kun je kennismaken met de onderwaterwereld en je duikbrevet halen, maar er kan bij Down Under nog veel meer. Je kunt voor alles wat met duiken te maken heeft bij ze terecht: duik- en snorkelmateriaal, duikopleidingen, funduiken, service en onderhoud en nog veel meer. Down Under is de duikshop in de regio Amsterdam.  

Duiken in Noord-Holland

Aan het roer van Down Under staat een man die al jarenlang met de duiksport verweven is, Richard Wintershoven. "Down Under heeft voor mij de associatie met Australië en de onderwaterwereld," aldus Richard. "Dat was voor mij ook de drijfveer om van de duiksport mijn werk te maken. Na de start in een klein schuurtje in Amsterdam Osdorp, begon ik in 1990 een duikschool annex duikschop en vulstation in Landsmeer. Nu zijn we inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot duikcentrum waar je van alles kunt krijgen, van O-ring tot complete uitrusting en meer."

Duiken in Twiske

Down Under is nog steeds een 'old school' duikcentrum, waar je niet alleen voor je duikuitrusting maar ook voor een 'sterk duikverhaal' terecht kunt. Tegelijkertijd is het een moderne onderneming met alle hedendaagse technieken en een complete webshop. Daarnaast heeft Down Under een actieve groep duikers waarmee je altijd een leuke funduik kunt maken. Down Under duikt veel in 't Twiske, waar ze ook veel archeologische vondsten hebben gedaan. Kom eens een kijkje te nemen in hun duikcentrum of in hun duikmuseum. Na ruim 25 jaar duiken blijft de wondere wereld onderwater ze nog steeds boeien. Jou ook? Je bent van harte welkom bij Down Under. 

Leren duiken in Nederland

En wat als je nog nooit gedoken hebt? Kom een proefduik maken. Leer wat het is om onder water adem te halen. Je moet er wel even aan wennen, maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor de instructeurs is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen. Je kunt bovendien erkenning krijgen! Wil je kennismaken met Down Under? Bel ze of meld je aan!

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Scheepsbouwersweg 9A
1121 PC
Landsmeer

Contactgegevens

+31204826806
info@down-under.nl
www.down-under.nl

Soort winkel

Winkel - School - Duikteam
Vulstation 200 B / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers