Welkom in de digitale duikwereld

Welkom op de Duikersgids! Maak snel een account aan en voer je Duikersgids code in. Je hebt dan toegang tot meer content zoals meer duikstekken, honderden duikkaartenwrakanimaties van bekende duikwrakken en onze automatische getijdenplanner. De code werkt ook in de Duikersgids app, op twee devices.

Zo bereid je je duik voor

Op het Duikersgids Platform bereiden dagelijks duizenden duikers hun duik voor. Waar ga je duiken? Hoe is het zicht op dit moment? Wat voor weer is het daar nu? En, wat hebben duikers recent in deze duikstek beleefd? Zoek snel de duikstek van jouw keuze. Als je gaat duiken in de Oosterschelde moet je weten op welke momenten dat veilig kan in verband met de stroming. Hiervoor gebruik je onze automatische getijdenplanner. Raadpleeg je duikschool als je niet weet hoe dit werkt of als je nog nooit in de Oosterschelde hebt gedoken.  

Log ook je duik en draag bij aan het platform

Log na je duik altijd op Duikersgids om ook andere duikers van actuele informatie te voorzien. Je duiklog blijft altijd zijn waarde behouden. Op het Duikersgids Platform kun je zoeken in alle eerder geposte logberichten. Zoek bijvoorbeeld op de woorden zeepaardje, zeehond of verloren. Kortom, het Duikersgids platform is de beste voorbereiding van je duik. Lees een duikstekbeschrijving om een indruk te krijgen. Je vindt alles wat je moet weten: Van de laatste duiklogs, de route, het gemiddelde zicht en de bodemstructuur tot een onderwaterkaart en de duikwinkels in de buurt. 

Zo beheer je je code en je gegevens

Je gegevens op Duikersgids kun je zelf beheren. Ga naar de website en log in. Log daarna nogmaals in op Mijn Duikersgids boven in de zwarte balk. Ga daar naar Account. Hier zie je je code staan en de gekoppelde apparaten. Je kunt hier een oude telefoon verwijderen of switchen van apparaat. Op Mijn Duikersgids kun je nog veel meer. Maak een profielpagina aan op met je eigen profielfoto, corrigeer duikstekken, voer nieuwe duikstekken in op Duikersgids, wijzig je accountgegevens en nog veel meer.