Welkom in de digitale duikwereld

Gefeliciteerd nieuwe duiker...! Met de Duikersgids Abonnee Code maak je optimaal van ons platform gebruik. Maak hier snel je account aan en voer je code in. Je bent nu ingelogd op de website. Je ziet nu meer duikstekken, honderden duikkaarten, wrakanimaties en meer. Je kunt de code ook nog 2 keer gebruiken in de Duikersgids app op twee devices (telefoon en tablet).

Account nu aanmaken

Zo bereid je je duik voor

Duizenden duikers bereiden op het Duikersgids platform hun duik voor. Jij kunt dat ook doen. Welke stekken zijn geschikt voor jouw niveau? Wat zeggen andere duikers over de stek waar jij wil gaan duiken? Wat is het recente zicht onderwater? Waar kun je in Nederland zeepaardjes zien? Je vindt het hier allemaal! Zoek snel de duikstek van jouw keuze. Zelfs het actuele weer kun je zien. Je Abonnee Code biedt ook toegang tot onze automatische getijdenplanner. Deze is handig indien je in de Oosterschelde wil gaan duiken. Je hoeft dan niet zelf het moment van te water gaan te berekenen met behulp van een getijdentabel. Raadpleeg je duikschool als je nog nooit in de Oosterscheld gedoken hebt.  

Log ook je duik en draag bij aan het platform

Natuurlijk ga jij ook je bijdrage leveren aan de duikgemeenschap. Dat kan door al jouw duiken hier te loggen. Je verschaft de duikgemeenschap op deze manier va actuele informatie over duikstekken in binnen- en buitenland. Verder kan iedereen zoeken in alle eerder geposte logberichten. Zoek bijvoorbeeld op het woord Zeepaardje. Kortom, het Duikersgids platform is de beste voorbereiding van je duik. Lees een duikstekbeschrijving om een indruk te krijgen. Je vindt alles wat je moet weten: Van route, gemiddelde zicht en bodemstructuur tot een onderwaterkaart en de duikwinkels in de buurt. Duik in ons platform. Veel succes!