Welkom in de digitale duikwereld

Met de Duikersgids abonnee code maak je optimaal van ons platform gebruik. Maak hier snel je account aan. Ga vervolgens naar Mijn Account om de code in te voeren.

Account nu aanmaken

Het Duikersgids platform is jouw toegang tot de digitale duikwereld. Duizenden duikers bereiden hier hun duik voor. Welke stekken zijn geschikt voor jou? Wat zeggen andere duikers over de stek waar jij wil gaan duiken? Waar kun je in Nederland zeepaardjes zien? Je vindt het hier allemaal!

Zo bereid je je duik voor

Zoek de duikstek van jouw keuze. Kijk vervolgens wat duikers recent gelogd hebben. Kun je makkelijk parkeren? Hoe is het zicht? En welke soorten leven hier? Kijk ook naar de sterrenwaardering van een stek, de moeilijkheidsgraad of de loopafstand tot de instapplaats. Zelfs het actuele weer kun je zien.
Je abonnee code biedt ook toegang tot onze Oosterschelde getijdenplanner
honderden duikkaartjes, tientallen nieuw ontdekte stekken en onze 3D wrakanimaties van bekende duikwrakken.

Log ook je duik en draag bij aan het platform

Natuurlijk kan jij ook een bijdrage leveren aan het Duikergids platform. Simpelweg door hier elke duik die je maakt te loggen. Je verschaft je mededuikers hiermee actuele informatie over de duikstek waar je het laatst gedoken hebt. Verder kan iedereen zoeken in alle eerder geposte logberichten. 

Goed voorbereid naar de duikstek

Het Duikersgids platform is de beste voorbereiding van je duik. Lees enkele duikstekbeschrijvingen om een indruk te krijgen. Je vindt alles wat je moet weten: Van route, gemiddelde zicht en bodemstructuur tot een onderwaterkaart en de duikwinkels in de buurt. Op ons platform vind je een voortdurend groeiend aantal duikstekken in binnen- en buitenland. Duik in ons platform. Veel succes!