Welkom in de digitale duikwereld

Gefeliciteerd nieuwe duiker...! Met de Duikersgids Abonnee Code maak je optimaal van ons platform gebruik. Maak hier snel je account aan en voer je code in. Je ziet dan meer duikstekken, honderden duikkaarten, wrakanimaties en meer. Je kunt de code ook nog 2 keer gebruiken in de Duikersgids app, op twee devices (telefoon en tablet).

Account nu aanmaken

Zo bereid je je duik voor

Duizenden duikers bereiden op het Duikersgids platform hun duik voor. Jij kunt dat ook doen. Waar ga je duiken? Hoe staat het met het weer en het zicht op deze locatie? En wat zeggen andere duikers over deze stek? Je vindt het hier allemaal. Zoek snel de duikstek van jouw keuze. Je Abonnee Code biedt ook toegang tot onze automatische getijdenplanner. Deze is handig indien je in de Oosterschelde wil gaan duiken. Je hoeft dan niet zelf het moment van te water gaan te berekenen met behulp van een getijdentabel. Raadpleeg je duikschool als je nog nooit in de Oosterschelde gedoken hebt.  

Log ook je duik en draag bij aan het platform

Natuurlijk ga jij ook je bijdrage leveren aan de duikgemeenschap. Dat kan door al jouw duiken hier te loggen. Je verschaft de duikgemeenschap op deze manier actuele informatie over duikstekken in binnen- en buitenland. Verder kan iedereen zoeken in alle eerder geposte logberichten. Zoek bijvoorbeeld op het woord Zeepaardje. Kortom, het Duikersgids platform is de beste voorbereiding van je duik. Lees een duikstekbeschrijving om een indruk te krijgen. Je vindt alles wat je moet weten: Van route, gemiddelde zicht en bodemstructuur tot een onderwaterkaart en de duikwinkels in de buurt. Duik in ons platform. Veel succes!