Welkom in de digitale duikwereld

Met de Duikersgids premium code maak je optimaal van ons platform gebruik. Maak hier snel je account aan. Ga vervolgens naar Mijn account om de code in te voeren.

Account nu aanmaken

Het Duikersgids platform is jouw toegang tot de digitale duikwereld. Duizenden duikers bereiden hier hun duik voor. Het platform biedt jou alle duikstekinformatie die je nodig hebt. Welke stekken zijn geschikt voor jou? Wat zeggen andere duikers over de stek waar jij wil gaan duiken? Waar kun je in Nederland zeepaardjes zien? En nog veel meer…

Zo bereid je je duik voor

Zoek de duikstek van jouw keuze en kijk wat duikers recent over deze stek gelogd hebben. Duikers loggen van alles over duikstekken, van het zicht en het onderwaterleven tot de parkeermogelijkheden. In al deze logberichten kun je zoeken. Kijk ook naar de sterrenwaardering van een stek, de moeilijkheidsgraad, de loopafstand tot de instapplaats. En nog veel meer. Met je premium code kun je ook gebruik maken van onze getijdenplanner. Hiermee bereken je het juiste moment om in de Oosterschelde te gaan duiken. Daarnaast heb je toegang tot honderden duikkaartjes, tientallen nieuw ontdekte stekken en onze 3D wrakanimaties van bekende duikwrakken.

Log ook je duik en draag bij aan het platform

Ook jij kunt je bijdrage leveren aan het Duikergids platform. Simpelweg door hier elke duik die je maakt te loggen. Je verschaft je mededuikers hiermee actuele informatie over de duikstek waar je het laatst gedoken hebt. 

Impressie van de duikwereld 

Het Duikersgids platform is de beste kennismaking met de duikwereld. Lees enkele duikstekbeschrijvingen om een indruk te krijgen. Je vindt alles wat je moet weten: Van route, gemiddelde zicht en bodemstructuur tot een onderwaterkaart en de duikwinkels in de buurt. Op ons platform vind je ook een toenemend aantal duikstekken in het buitenland, met name de landen waar Nederlanders en Belgen graag gaan duiken. Duik in ons platform. Veel succes!