Welkom in de digitale duikwereld

Gefeliciteerd nieuwe duiker...! Met de Duikersgids Abonnee Code maak je optimaal van ons platform gebruik. Ga snel naar account aanmaken en voer je code in. Je ziet dan meer duikstekken, honderden duikkaarten en wrakanimaties van bekende duikwrakken. Daarnaast kun je gebruik maken van onze automatische getijdenplanner. De code werkt, behalve op onze website, ook in de Duikersgids app, op twee devices (telefoon en tablet).

Zo bereid je je duik voor

Op het Duikersgids Platform kun je, net als duizenden andere duikers, je duik voorbereiden. Waar ga je duiken? Hoe is het zicht op dit moment? Wat voor weer is het daar nu? En, wat zeggen andere duikers over deze duikstek? Zoek snel de duikstek van jouw keuze. Als je gaat duiken in de Oosterschelde moet je weten op welke momenten dat veilig kan in verband met de stroming. Hiervoor gebruik je onze automatische getijdenplanner. Deze vertelt je hoe laat je te water kunt gaan. Raadpleeg je duikschool als je nog nooit in de Oosterschelde hebt gedoken.  

Log ook je duik en draag bij aan het platform

Als je duik erop zit beschik ook jij nu ook over actuele duikstekinformatie. Log daarom altijd je duik. Je verschaft de duikgemeenschap in binnen- en buitenland een dienst. Je duiklog blijft zijn waarde behouden. Op het Duikersgids Platform kun je zoeken in alle eerder geposte logberichten. Zoek bijvoorbeeld op de woorden zeepaardje, zeehond of verloren. Kortom, het Duikersgids platform is de beste voorbereiding van je duik. Lees een duikstekbeschrijving om een indruk te krijgen. Je vindt alles wat je moet weten: Van route, gemiddelde zicht en bodemstructuur tot een onderwaterkaart en de duikwinkels in de buurt. Duik in ons platform. Veel succes!