Welkom in de digitale duikwereld

Welkom nieuwe duiker! Maak snel een account op duikersgids.nl. Klik daarna boven in de zwarte balk op Premium Code en voor je code in.  De code staat daarna ook in de Duikersgids app. Ga op de frontpagina van de app, via het radartje rechtsboven, naar Abonnee Codes. Klik op 'Koppel dit Apparaat'. Zo... je hebt nu overal toegang tot al onze abonnee content.
Je ziet meer duikstekken, meer duikkaarten en meer wrakanimaties van bekende duikwrakken. Ook heb je toegang tot onze automatische getijdenplanner

Zo bereid je je duik voor

Op het Duikersgids Platform bereiden dagelijks duizenden duikers hun duik voor. Waar ga je duiken? Hoe is het zicht op dit moment? Wat voor weer is het daar nu? En, wat hebben duikers recent in deze duikstek beleefd? Zoek snel de duikstek van jouw keuze en start je voorbeiding. Ga je in de Oosterschelde duiken? Dan moet je weten op welke momenten dat veilig kan in verband met de stroming. Hiervoor gebruik je onze automatische getijdenplanner. Raadpleeg je duikschool als je niet weet hoe dit werkt of als je nog nooit in de Oosterschelde hebt gedoken.  

Log je duik en draag bij  

Waarin verschilt de Duikersgids van andere apps en websites? We zijn compleet! Lees een duikstekbeschrijving om een indruk te krijgen. Je vindt alles wat je moet weten: Van de laatste duiklogs, de route, het gemiddelde zicht en de bodemstructuur tot een onderwaterkaart en de duikwinkels in de buurt. Log na je duik altijd op Duikersgids om ook andere duikers van actuele informatie te voorzien. Je duiklog behoudt altijd zijn waarde behouden, want op Duikersgids kun je zoeken in alle logberichten. Zoek bijvoorbeeld op de woorden zeepaardje, zeehond of verloren

Beheer je code en je gegevens

Je gegevens op Duikersgids kun je zelf beheren. Ga naar de website en log in. Log daarna nogmaals in op Mijn Duikersgids boven in de zwarte balk. Ga daar naar Account. Hier zie je je code staan en de gekoppelde apparaten. Je kunt hier een oude telefoon verwijderen of switchen van apparaat. Op Mijn Duikersgids kun je nog veel meer. Maak een profielpagina aan op met je eigen profielfoto, corrigeer duikstekken, voer nieuwe duikstekken in op Duikersgids, wijzig je accountgegevens en nog veel meer.