DE BLOKSBERG

Nederland, Limburg

3 / 1 / duikkaart / 7

DE BLOKSBERG

Duikersgids Support Team
Nederland, Limburg 19-03-24

Je duikt hier op een camping als gast van Duikteam Titanic. Lees onze stekbeschrijving.

3 m
7 °C - 9 m

De Bloksberg is een eenvoudige duikstek op het terrein van camping De Bloksberg in Gennep. Op het campingterrein is ook Duikteam Titanic gevestigd met een eigen clubhuis en diverse duikfaciliteiten. Onderwater ligt het wrak van een zeilboot. Verder kom je een oefenplatform, mooie kleiwanden en fraaie oeverbegroeiing tegen. De biodiversiteit is beperkt. De Bloksberg is vooral leuk voor beginnende duikers. Concentreer je tijdens je duik op de imposante kleiwanden en de oeverbegroeiing langs de oostoever. Je komt karpers, palingen en soms zelfs een school forellen tegen. Het water van De Bloksberg heeft een hoge zuurgraad. De vissen zijn uitgezet en kunnen zich niet voortplanten. Na je duik is er een kopje thee of koffie om gezellig na te praten. Duiken op afspraak. Betaald duiken. Let op openingstijden.

Bijzonderheden

Je bereikt de instapplaats via de ingang van Camping De Bloksberg. Bel Duikteam Titanic om opgehaald te worden en parkeer bij hun clubhuis. Vervolgens ben je in een paar stappen bij de steiger, waar je via een trapje te water gaat. Ga dan op zoek naar het zeiljacht op 5 meter diepte. Het wrak is 8 meter lang. Op 6 meter diepte ligt een touw. Dit leidt naar het oefenplatform. Je kunt natuurlijk ook als campinggast in De Bloksberg duiken. Meer informatie bij Camping De Bloksberg.

Waarschuwingen

Je kunt in De Bloksberg alleen duiken als campinggast of op afspraak via Duikteam Titanic. Spronglaag aanwezig rond 6 meter. Duiken op afspraak. Let op openingstijden. Betaald duiken.

Lees meer

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Plaats een logbericht

Nederlands English Deutsch Francais

Deze duikstek weergeven op je eigen website

Met de volgende code kun je deze duikstek op jouw website embedden. Vraag eerst eenmalig een key aan waarmee je elke duikstek op Duikersgids kunt overnemen. Mail naam duikschool, email-adres en de url naar info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="4cpGS5uVsXo" data-lang="nl"></div>

De id van de duikstek is jouw embedkey
De data-spot is de duikstek referentie
De data-lang is de taal in ISO code. Keuzes zijn: en, nl
Voeg het volgende script toe onderaan jouw HTML pagina:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>