SCUBA ACADEMIE

Over SCUBA ACADEMIE

Bootduiken in de Vinkeveense plassen en technisch duiken. Dat is waar Scuba-Academie voor staat. Wil je een bootduik maken in de Vinkeveense Plassen? Boek nu! Scuba-Academie vaart in de zomer (april t/m oktober) elk weekend twee tot drie keer uit voor een paar prachtige bootduiken in de Vinkeveense Plassen. Ook avond- en nachtduiken. Scuba-Academie is als full-service duikschool en duikwinkel, gespecialiseerd in technische duikopleidingen, duikmaterialen en voorzieningen.   

Bootduiken Vinkeveense Plassen

Bij Scuba-Academie zijn alle faciliteiten voor bootduiken in de Vinkeveense Plassen voorhanden. Het duikcentrum ligt aan het water en is voorzien van een douche, toilet, kleedruimte, winkel en gezellig barbecue-terras. De boten liggen klaar, per boot kunnen maximaal zestien duikers mee. Zelfs charters met een onderzeeboot in de Vinkeveense Plassen zijn mogelijk. Scuba-Academie heeft natuurlijk ook een vulstation met ondermeer alle technische gassen, waaronder Trimix, Argon en Nitrox 32 op buffer. Verder organiseren zij introductieduiken, duiktrips voor groepen en verenigingen, met lunch en barbecue, workshops, lezingen en nog veel meer.

Technisch duiken en duikmaterialen Vinkeveense Plassen 

Ben je op zoek naar technische duikmaterialen? Of wil je je bekwamen als technisch duiken? Scuba-Academie is specialist in droogpakken en ondergoed op maat. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in snel en professioneel onderhoud van je duikmaterialen. Voor het servicen van je duikapparatuur of het professioneel testen van je cylinders moet je dus zeker bij Scuba-Academie zijn. Ook voor de aanschaf van technisch duikmateriaal zit je bij Scuba-Academie goed. Ze bieden een breed assortiment voor de technisch duiker. Hun advies is gebaseerd op vele jaren ervaring en op de vele uitdagende duiken die ze zelf maken. Scuba-Acamadie is vlak aan de Vinkeveense Plassen gevestigd. Voel je vrij om een keer langs te gaan. Of neem een kijkje in de webwinkel.  

Openingstijden: Van 1 november t/m 31 maart: Maandag en dinsdag gesloten. Woensdag 12:00 uur tot 18:00 uur. Donderdag 13:00 uur tot 18:00 uur. Vrijdag 12:00 uur tot 18:00 uur. Zaterdag 9:00 uur tot 16:00 uur. Zondag 9:00 uur tot 15:00 uur.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Achterbos 22 B
3645 CD
Vinkeveen

Contactgegevens

0297 - 212 285
info@scuba-academie.nl
www.scuba-academie.nl

Soort winkel

Winkel - School - Bootduiken
Vulstation 230 B / 300 B / PERSLUCHT (op buffer) / NITROX (op buffer) / TRIMIX / ARGON

Deel deze winkel met mededuikers