HET DUIKERSGIDS PLATFORM

De Duikersgids biedt informatie over duizenden duikstekken. Ons platform bestaat uit een jaargids, een app en een website. Zoek een stek of klik op een logbericht. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om je duik voor te bereiden: Actueel weer, getijden, watertemperatuur, zicht, loopafstand naar het water en nog veel meer. Hoe is het zicht bij de Zeelandbrug of bij Eiland 4? Doe mee en haal meer uit je duik.

Nieuwe duikstekken ontdekken

Avontuur is het onbekende. Nieuwe paden betreden en zelf nieuwe dingen ontdekken. Ook dat kan met de Duikersgids. Elk seizoen publiceren we onbekende of nieuw ontdekte duikstekken waar nog bijna niemand gedoken heeft! Je kunt ze alleen raadplegen met de Duikersgids abonnee code. Schrijf je meteen in voor ons Duikersgids Compleet Abonnement. De online abonnee content krijg je er dan gratis bij.

Meer beleven en ontdekken

Wat wil het Duikersgids platform bereiken? De Duikersgids wil jou helpen nog meer te beleven en te ontdekken. Voor een succesvolle en inspirerende duik - zeker in Nederland en België - is kennis van de duikstek belangrijk. Hoe vermijd je de drukte bij een specifieke duikstek? Hoe reageert een stek op waterstanden of op natte perioden? En wanneer maak je de meeste kans om die meerval of steur te spotten? De natuur laat zich niet voorspellen. Alleen actuele informatie van mededuikers kan de kans op succes vergroten!  Check dus de logberichten. Download hier onze app gratis voor Android en iOS