HET DUIKERSGIDS PLATFORM

Stel de website in op land of regio

Je kunt het Duikersgids platform instellen op een land of regio. Zoek vervolgens een stek of klik op een logbericht. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om je duik voor te bereiden: Actueel weer, getijden, watertemperatuur, zicht, gespotte soorten en nog veel meer. Wat gebeurt er nu bij de Zeelandbrug? Hoe zijn de omstandigheden bij Eiland 4. En hoe is het zicht op de Um El Faroud in Malta? Doe mee en haal nog meer uit jouw duiken.

Nieuwe duikstekken ontdekken

Avontuur is ook het onbekende. Nieuwe paden betreden en zelf nieuwe dingen ontdekken. Ook dat kan met de Duikersgids. Elk seizoen publiceren we onbekende of nieuw ontdekte duikstekken waar nog bijna niemand gedoken heeft! Je kunt ze alleen raadplegen als premium gebruiker. Schaf meteen een premium code aan of neem een abonnement op de papieren Duikersgids. Onze premium content krijg je er dan gratis bij.

Meer beleven en ontdekken

Wat wil het Duikersgids platform bereiken? De Duikersgids wil jou helpen nog meer te beleven en te ontdekken. Dat is niet altijd makkelijk. Voor een succesvolle en inspirerende duik moet je veel kennis hebben van de duikstek en van de soorten die daar leven. Hoe vermijd je de drukte bij een specifieke duikstek? Hoe reageert een stek op waterstanden of op natte perioden? En wanneer maak je de meeste kans om die meerval of steur te spotten? De natuur laat zich niet voorspellen. Alleen objectieve en vooral actuele informatie van mededuikers kan de kans op succes vergroten!  Het Duikersgids platform bestaat naast de papieren Duikersgids en deze website ook uit een app. Download onze app gratis voor Android en iOS