WANNADIVE BONAIRE

Over WANNADIVE BONAIRE

Bij Wannadive vind je alles dat je als duiker kunt wensen. Een opsomming van hun totale dienstenpakket: Duikopleidingen, duikonderwijs, bootduiken, begeleid duiken, vulstation, kleedkamers, spoelbassins en verhuur, verkoop en reparatie van materialen. Wannadive heeft ook nog eens directe toegang tot de kust. Wil je duiken op Bonaire? Kom naar Wannadive, het duikcentrum bij Eden Beach Resort en Dive Hut.

Duiken op Bonaire

Duiken op Bonaire is fun, genot en passie. Dat hebben ze bij Wannadive goed begrepen. Ze streven ernaar om van jouw duik een totaalervaring te maken, wat je wensen ook zijn. Duik met plezier en met een glimlach die niet meer van je gezicht afgaat. Vergezel ze op een bootduik bij stekken op Klein Bonaire zoals Sampler of Ebo's Special. Of ga de uitdaging met ze aan en maak een begeleide duik aan de oostkust bij Cai. Duiken op Bonaire is duiken met Wannadive

Duikstekken op Bonaire

Waar moet jij absoluut gaan duiken op Bonaire? Ze weten het bij Wannadive. Wie je ook bent of met wie je ook duikt, ze brengen je naar de mooiste duiklocaties. Ben je individueel op reis of met een groep? Ben je een eendagsduiker of een echte duikverslaafde? Je bent welkom bij Wannadive. Het toegewijde team van meertalige professionals en het totaalpakket aan duikvoorziening staan volledig tot jouw dienst. Vertel ze jouw wensen en jouw behoeften. Ze spelen direct op jouw dromen in en maken jouw duikvakantie onvergetelijk. 

Duikvakantie Bonaire

Hoe stel jij jouw duikvakantie op Bonaire voor en hoe zien ze dat bij Wannadive. Hun bedrijfsfilm hieronder zegt het allemaal. Als je duikt met Wannadive verandert er niets aan de zon, de zee of het koraal. Het zijn hun service, passie en toewijding die het verschil maken. Zij gaan voor jouw duikplezier en doen graag dat stapje extra om jouw duikvakantie op Bonaire tot een hoogtepunt te maken. Wil je het beleven? Wannadive wordt een vertrouwd adres voor je waar je duikt met passie, plezier en genot. Do you wanna dive on Bonaire? Boek nu online!

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Kaya Gobernador N. Debrot 73
Kralenddijk
Bonaire

Contactgegevens

+5997178884
info@wannadive.com
www.wannadive.com

Soort winkel

Vulstation 200 B / NITROX
Centraal gelegen
24 uur per dag toegang tot tanks
Opleidingen - begeleide duiken - bootduiken

Deel deze winkel met mededuikers