STAY & DIVE BONAIRE

Over STAY & DIVE BONAIRE

Bij Stay and Dive willen wij niets anders dan jouw beste duikbuddy zijn. We willen het duiken zo plezierig mogelijk voor je maken en doen er alles aan om je optimaal van je duik te laten genieten, ongeacht je duikervaring. Stay and Dive staat voor: Vlot, vriendelijk, behulpzaam, klantgericht, gepassioneerd, kwaliteit en betrouwbaar. We helpen jou en je niet-duikende metgezellen te genieten van al het moois dat Bonaire te bieden heeft. Wil je in Nederland contact met ons leggen? Dat kan op telefoonnummer: 0598 - 380 688. 

Alles voorhanden, ook voor mindervaliden

Ons resort beschikt over 10 ruime kamers ( studio’s ) en een eigen duikbasis. Het resort is ook perfect geschikt voor mindervalide mensen. Het Nederlandse team van Stay & Dive is vol enthousiasme om er voor de gasten een onvergetelijke vakantie van te maken. Wekelijks organiseren ze een duikersavond met een heerlijke barbecue. Het resort beschikt over een eigen zwembad en een dakterras waar u een prachtig uitzicht heeft over Kralendijk. Het gehele resort beschikt over gratis Wi-Fi.

Professionaliteit, veiligheid en gezelligheid

We hebben de expertise in huis om voor maar liefst vijf opleidingsinstituten de duikopleidingen te mogen verzorgen, te weten WOSD, PADI, SSI, DAN en IAHD. Dat maakt dat wij het breedst georiënteerde en meest gespecialiseerde duikcentrum zijn op Bonaire. Ons team staat voor professionaliteit, veiligheid en gezelligheid. Het team weet je de mooiste plekjes van Bonaire aan te wijzen en zal met liefde een gids zijn om de mooiste dingen onderwater te laten zien, dit is echter wel tegen betaling. Bij Stay and Dive helpen we je in drie stappen het water in: Kies het duikniveau dat bij je past. Kies de duik die je wilt maken Geniet van je duik!

Adresgegevens

Kaya Norwega 1
Kralendijk
Bonaire

Contactgegevens

+5997176860
Info@stayanddivebonaire.com
http://www.stayanddivebonaire.com/

Soort winkel

Vulstation 220 B
Gratis wifi
10 kamers, 2 ingericht voor mindervaliden
Verhuur materiaal en auto's
Jeugdopleidingen - Eigen zwembad

Deel deze winkel met mededuikers