OASIS GUESTHOUSE BONAIRE

Over OASIS GUESTHOUSE BONAIRE

Wil je op vakantie naar Bonaire? En wil je verblijven in een mooi, luxe, gezellig en servicegericht guesthouse? Dan ben je bij Oasis Guesthouse Bonaire op de juiste plek. Oasis ligt op een van de mooiste locaties op Bonaire in de wijk Belnem. Vanaf hun guesthouse ben je binnen een paar minuten op de mooiste duikstekken van Zuid-Bonaire, zoals Salt pier, Invisible, Red Slave, Hilma Hooker en Windsock.

Duikvakantie Bonaire

Oasis Guesthouse beschikt over ruime en comfortabele tweepersoonskamers met luxe queensize boxspring bedden, luxe badkamer en airconditioning. Er zijn drie DeLuxe rooms, twee Superior rooms en één Familiekamer. Het guesthouse beschikt over een professionele keuken waar je de beste ontbijtjes, lunches en diners kunt bereiden. Oasis Guesthouse is ook zeer geschikt voor (duik)groepen tot zestien personen. Kies hun duik- of snorkelpakket of een van de vele andere pakketten. Verder zijn alle faciliteiten aanwezig, waaronder een ruime eigen parkeerplaats, rinse tanks en een afsluitbare duiklocker.

Duikvoorzieningen Bonaire

Zin in een dagje niks doen? Oasis Guesthous Bonaire heeft een heerlijk chloorvrij zwembad met ligbedden en een overdekt terras en je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke bbq. Kortom in hun tropische tuin kun je, na een actieve dag op Bonaire, heerlijk bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Oasis werkt samen met een aantal bedrijven om hun gasten een goede service te kunnen verlenen zoals autoverhuur, scooterverhuurduikpakketten, duikcursussen, guided dives, bootduiken en meer.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Kaya Scorpio 17
Kralendijk
Bonaire

Contactgegevens

+5997960133
info@oasisguesthousebonaire.com
www.oasisguesthousebonaire.com/

Soort winkel

Deel deze winkel met mededuikers