CAMPING 'DE VAL'

Over CAMPING 'DE VAL'

Camping ‘De Val’ in Zierikzee is een gezellige, kleine boerencamping aan de voet van de Zeelandbrug. De camping ligt op net 600 meter van de duikplaatsen, Zeelandbrug en De Val. Ga je duiken bij de Zeelandbrug of bij De Val of elders in de Oosterschelde? Boek een plek bij camping 'De Val'. Ze hebben zeer ruime plaatsen met veel privacy, een eigen stroomaansluiting en speciale voorzieningen voor (duik)groepen. Vraag nu meer informatie aan! 

Kamperen en camperplaatsen bij Camping 'De Val' 

Camping 'De Val' beschikt speciaal voor duikers over spoelbakken waar je je duikuitrusting en duikapparatuur kunt reinigen na een duik in de Oosterschelde. De ligging naast de mooiste en bekendste duikstek van Nederland is ideaal. Maar ook andere duiklocaties zoals Halverwege, Kulkenol en Levensstrijd liggen in de directe omgeving. Verder zijn er voldoende toeristische attracties in de buurt. Het centrum van Zierikzee ligt op loopafstand of breng een bezoekje aan 'Binnen de veste' om je even in de Middeleeuwen te wanen. 

Groepsveld duikverenigingen

Voor duikverenigingen is er aan de rand van de camping ook een groepsveld met een afmeting van 750 m2, compleet met elektra en aftappunten voor water. Een ideale plek om met zes tot zeven caravans of tenten als groep bij elkaar te staan. Op zwoele zomeravonden kun je hier na goed overleg een gezellige afterdive organiseren. Groepen kunnen in goed overleg ook gebruik maken van de achtertuin van de woning met een met banken, vuurkorven, barbecues en een wijntje of biertje. Reserveringen vanaf 10 personen voor het groepsveld kan met een korting van 15 procent.

 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Straalweg 5
4301 RB
Zierikzee

Contactgegevens

+310657996173
info@campingdeval.nl
www.campingdeval.nl

Soort winkel

Camperplaats
Camping - Spoelplaats

Deel deze winkel met mededuikers