Duikersgids 17. Logeren in een B&B met duikstek

Dit bericht is geplaatst op 4 januari 2021
Duikersgids 17. Logeren in een B&B met duikstek

Zowel de accommodatie, de omgeving als de duikstek zijn uniek.

Zin in een leuke Bed & Breakfast in coronatijd? Dat kan ook in combinatie met een paar mooie duiken. In Duikersgids 17, onze speciale local diving edition, vind je een B&B met duikstek. Je logeert in een luxe villa op de Veluwe, die deels boven het water gebouwd is. De duikplaats bevindt zich onder je raam. Abonneer je nu!

Duiken in eigen land

Zowel de accomodatie, de omgeving als de duikstek zijn uniek. Eerst de duikstek. Je zou het een verborgen pareltje mogen noemen. Het is een stek met helder water, veel leven en een interessante onderwaterwereld. Er zijn twee instapplaatsen, waarvan een zich direct onder je raam bevindt. Je loopt zo van je kamer de oever op waar je te water kunt. Daarnaast kun je ook bootduiken. Er zijn verschillende mooie plekken die je kunt bereiken. Een schitterend gebied bevindt zich aan de zuidoostkant. Karpers, scholen jonge vis en kapitale snoeken vinden hier een perfecte habitat van waterplanten en in het water hangende boomtakken. Ook mooi is de noordkant. Deze plek herinnert aan de historie van deze afgraving. Je ziet buizen, lieren en andere overblijfselen van de afzuiginstallatie. 

Unieke accomodatie

Dan de accomodatie. De kamers zijn comfortabel ingericht met ruime tweepersoonsbedden, regendouches, airco's en twee loungestoelen die een prachtig uitzicht bieden over de plas. Maaltijden zijn inbegrepen en na het eten kun je genieten van een heerlijke wellness-ruimte of een ontspannende avondwandeling rondom de plas. De villa bevindt zich op een beschermd privé natuurgebied. Kortom, de Veluwe op z'n mooist. Er worden vier kamers verhuurd en er wordt gezamenlijk gegeten met voldoende afstand en privacy. Duikspullen moet je zelf meenemen. Voor de rest ben je van alle gemakken voorzien. Je leest het allemaal in Duikersgids 17, local diving edition. De Duikersgids komt eind februari 2021 uit. Abonneer je nu!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht