Heb jij de nieuwe Duikersgids 17 al ontvangen?

Dit bericht is geplaatst op 27 februari 2021
Heb jij de nieuwe Duikersgids 17 al ontvangen?

Mail bij bezorgproblemen naar onze klantenservice.

De eerste abonnees hebben op vrijdag 26 januari 2021 de nieuwe Duikersgids ontvangen. Heb jij hem al? Je hebt hem al betaald. Zo viel hij bij Duikcentrum KYMO en Scubahealth binnen. Sommige abonnees zullen hem vandaag ontvangen en Belgische leden krijgen hem volgende week. Ben je geen lid? Abonneer je nu!

Duiken in Nederland en België

We hopen dat de nieuwe gids weer tot veel mooie en succesvolle duiken mag leiden. Duikersgids 17 is een local diving edition geworden met zoveel mogelijk duikstekken in eigen omgeving. Heb je problemen met de bezorging, betaling, de code of iets anders? Ga naar Abonnement Beheren onderaan onze homepage of naar Abonnementenland voor zaken zoals: Abonneenummer opvragen, Adreswijziging doorgeven, of Factuur betalen. Je kunt hier ook terecht met vragen zoals: "Ik heb een nieuwe telefoon. Nu werkt de code niet meer" of "De app werkt niet goed of geeft een storing." Wil je de Duikersgids los bestellen zonder abonnement? Dat kan in onze shop. Verder kun je je ook alleen op de code abonneren of een abonnement afsluiten met een gift

Duikersgids muts

Duikersgids 17 is totstand gekomen met de medewerking van duikers. Heb je een stek voor de nieuwe gids in kaart gebracht? Mail ons dan voor een Duikersgids muts. Zoals elk jaar zitten er ook dit seizoen weer enkele pareltjes bij. Documentairemaker, Robert Hughan, nam ons mee naar een van zijn geheime locaties in de Zevenhuizerplas. We noemden het de Kraamkamer. Een heerlijke duik- en snorkellocatie voor het vroege voorjaar of het late najaar. We adviseren je ook naar het Hondenstrand te gaan in dezelfde stek. Er is daar onderwater ontzettend veel gebeurd en ook Eel Alley mag je niet missen. Verder zijn ook de Albaplas en de Effelder Waldsee erg interessant, evenals het nieuwe Scouffeny in Beilgië, waarvan de opening in de loop van het nieuwe duikseizoen gepland is. Veel leesplezier! 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht