LIKE als je in de winter doorduikt

Dit bericht is geplaatst op 28 februari 2021
LIKE als je in de winter doorduikt

Je maakt kans op een warme Duikersgids muts!

Duiken in de winter heeft zo zijn charme. Dit winterse afterdive tafereel is gemaakt bij Eiland 4. Ben jij ook een doorduiker? LIKE met een leuk commentaar. Je maakt kans op een warme Duikersgids muts! Wil je je kansen zoveel mogelijk vergroten? Lees dan door. Foto: Zoltan Pap. 

Duiken in de winter

Wil jij nu eindelijk ook zo'n warme Duikersgids muts? Dit is je kans. Like dit bericht. Maar je kunt meer doen om je kansen te vergroten of zelfs bijna te verzekeren. Als je ons kunt aantonen dat je dit bericht geliked en gedeeld hebt en je duik ook gelogd hebt op Duikersgids met een leuke foto, dan is de muts welhaast zeker voor jou. Tot de voorraad strekt en abonnees gaan altijd voor! Let wel. Loggen met foto kan alleen op de website. Gebruik overal je eigen naam zodat je acties aantoonbaar zijn. Binnen 10 minuten ben je klaar en is de Duikersgids muts van jou. We benaderen je met een persoonlijk bericht op Facebook om naar je adresgegevens te vragen. Wil je niet meedoen, maar kun je deze romantische foto overtreffen met jouw eigen winterse afterdive foto, dan mag dat natuurlijk ook.

Supergezellige duik

Ook dit weekend gingen overal in Nederland en België weer duikers te water. Duikbuddygezocht.nl maakte een supergezellige zondagochtendduik met koffie en gebak om de 400e duik van Jeroen te vieren. Maurice en Paul kozen voor Slijk-Ewijk, Vinwippertje ging te water in de Geffense plas en Jans en Edwin kozen voor respectievelijk Bussloo Schurinkshof en de Nionplas. Het eerste logbericht bij een nieuwe duikstek uit Duikersgids 17 is gemaakt op zaterdag 27 februari door Eric Bovelander. Duikersgids heeft voor het komende seizoen nog veel meer verrassende nieuwe duiklocaties ontdekt. Zorg dat je niks mist. Abonneer je nu!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht