De mooiste duikstekken van 2021

Dit bericht is geplaatst op 13 januari 2021
De mooiste duikstekken van 2021

Met veel nieuw ontdekte duikplaatsen.

Waar vind je de mooiste duikstekken van 2021? Hoe weet je waar nieuwe wrakken zijn afgezonken? Hoe weet je of er nieuwe stekken zijn ontdekt? En hoe weet je waar de omstandigheden het best zijn voor een geslaagde duik? De Duikersgids verzamelt al deze informatie en brengt jaarlijks een duikadvies uit. Wil je elk seizoen fijn duiken? Abonneer je nu!

Duiken in 2021 

Met de Duikersgids ben je verzekerd van een geslaagd duikseizoen. Wat is in grote lijnen ons advies? We sommen enkele highlights op. De mooiste duikgroeve van België die na twintig jaar weer opengaat. In een duikstek is een gigantisch onderwaterparcours opgelegd. Het is honderden meters lang. In dezelfde stek heeft een habitat zich ontwikkeld tot een enorme burcht voor palingen. Je ziet er tientallen tijdens een duik. Een geheime duikstek van de bekende documentairemaker, Robert Hughan. Hij maakte er de mooiste opnamen voor zijn documentaire, Vele gezichten van de Zevenhuizerplas. Een nieuwe duikstek met een grote krabbenpopulatie. Een nieuwe duikstek waar je de 37 meter haalt. En nog veel meer. 

Eerste duik in Nederland

Ga jij het komende seizoen je eerste duik maken in Nederland? Dan is de Duikersgids zeker wat voor jou. Je vindt in de Duikersgids alle toplocaties met updates. Kijk in de inhoudsopgave en ga op zoek naar de duikstekken met de hoogste sterrenwaardering in jouw omgeving. Naast de toplocaties zijn ook onze adviesstekken interessant. Ze worden in de inhoudsopgave met een blauwe kleur aangegeven, evenals de nieuw ontdekte duikplaatsen. Het zijn stekken die om wat voor reden dan ook interessant zijn voor het nieuwe seizoen. Factoren die daarbij een rol spelen zijn ondermeer: Opmerkelijk goed zicht, nieuwe onderwaterobjecten, een toegenomen visstand of verbeterde faciliteiten. Elke duikstek staat in de gids beschreven met een actuele duikkaart en alle nuttige informatie zoals de loopafstand tot de instapplaats, zicht, diepte, leven en nog veel meer. Abonneer je nu!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht