Duikersgids op NOS journaal Bonaire

Dit bericht is geplaatst op 9 april 2018
Duikersgids op NOS journaal Bonaire

De Duikersgids haalde op donderdag 5 april het NOS journaal op Bonaire. Jacco en ik komen in de uitzending ruim aan het woord. We krijgen uitgebreid de gelegenheid om het Duikersgids platform toe te lichten. Alles wordt ook goed in beeld gebracht: De gids, de website en de app. Weet jij wat ons doel is op Bonaire? Film: NOS TV, Bonaire. Met dank aan Tourism Corporation Bonaire (Derrick Walter). Bekijk de uitzending: 

Duiken op Bonaire 

Na een korte kennismaking zoeken een geschikte plek op voor het interview. De locatie is perfect. We bevinden ons op het splinternieuwe Delfins Beach Resort. Over enkele weken draaien ook hier de logberichten van Duikersgids op beeldschermen. Niet alleen in de duikschool van Dive Friends Bonaire, maar ook in de hotelkamers van het resort. Onze doelen komen in het interview goed naar voren. We willen de duikervaringen op Bonaire boven water brengen in duikresorts, hotels en bars. We willen meer jongeren enthousiast maken voor het duiken op Bonaire. En we willen Bonaire 'top of mind' maken bij duikers wereldwijd. 

Stel Duikersgids in op Bonaire

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om het Duikersgids platform hiervoor geschikt te maken. Je kunt de app en de website instellen op Bonaire via het radartje rechtsboven op de frontpage. Je ziet dan alleen de logberichten en kaart van Bonaire. De app en de website zijn in het Engels vertaald en voorts kun je loggen met de naam van een bij ons aangesloten duikresort of duikcentrum. De naam verschijnt dan als een link in het logbericht, verwijzend naar de pagina of de website van het resort. Nu kan dat alleen nog op de website, straks ook in de app. Verder delen we onze kaart met duikstekken van Bonaire met de deelnemende resorts. 

Stay and Dive Bonaire

De volgende duikresorts op Bonaire doen tot nog toe mee op Duikersgids: Stay and Dive Bonaire natuurlijk, waar we weer een fantastisch verblijf hebben gehad. Verder doen mee: Wannadive Bonaire, Bas Diving, Den Laman Condominiums, Delfins Beach Resort Bonaire, Oasis Guesthouse Bonaire, Dive Friends Bonaire en Captain Don's Habitat. Vooralsnog slaat het Duikersgids concept aan. De resorts zijn enthousiast en er wordt al meer gelogd op Bonaire. Heb jij op Bonaire gedoken? Log je duik, ook al is het wat langer geleden. Dank voor je support..! 

Kijk ook op Bonaire.nu

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

› Duikersgids werkvakantie op Bonaire › Succesvolle trip Bonaire › Duikersgids promotie op Bonaire › Ontmoet ons op Bonaire en krijg een gift! › Duikersgids duik met Stay and Dive Bonaire › Log ook jouw duiken op Bonaire › Salt Pier weer open voor duikers

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht