Succesvolle trip Bonaire

Dit bericht is geplaatst op 17 november 2017
Succesvolle trip Bonaire

Onze trip naar Bonaire zit erop. Het verblijf was aangenaam en succesvol. We hebben ontmoetingen gehad met STINAPA, TCB en een tiental duikresorts om het Duikersgids platform te presenteren. Overal werden we met warmte en grote belangsteling ontvangen. De eerste resorts zijn gestart om met Duikersgids te werken. Ga jij ook die kant op? Stel de app in op Bonaire en volg alle duiken op het eiland. 

Volg duiken op Bonaire

Wat was het doel van ons bezoek? Het doel is dat jij als duiker straks ook het duiken op Bonaire bijna realtime kunt gaan volgen. Waar wordt gedoken en wat wordt er gezien? Je kijkt mee vanuit Nederland. Dat is uniek. Je keuze om op Bonaire te gaan duiken en in welke stekken is nu gebaseerd op bijna realtime informatie. Stel de website en de app in op Bonaire! Een zevental duikresorts werkt met ons mee. Je kunt over enige tijd steeds meer van hun duikactiviteiten volgen en zo met ze in contact blijven. Zij loggen met hun eigen naam. Stay and Dive Bonaire, BAS Diving en Wannadive vind je nu al op Duikersgids. Meer resorts worden in de komende dagen toegevoegd. 

Vakantie op Bonaire

Ons verblijf was ook een vakantie. Na het harde werk dat Jacco en ik aan de Duikersgids verricht hebben, waren we daar wel aan toe. We hebben veel van het eiland gezien en Jacco is nu gebrevetteerd WOSD-duiker. Een van zijn eerste duiken maakte hij bij Salt Pier. Alle contacten zijn tot stand gekomen via Gerard Oynhausen van Stay and Dive Bonaire en Roger Davids van BASIS Communicatie, waarvoor dank. Dank ook voor de goede zorgen van Marjan en Baukje. We komen snel terug om weer van het eiland te genieten en verder te bouwen aan ons platform. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht