Log ook jouw duiken op Bonaire

Dit bericht is geplaatst op 12 april 2018
Log ook jouw duiken op Bonaire

Log jij ook jouw duiken op Bonaire? Je helpt ons daarmee voet aan de grond te krijgen op het eiland. Selecteer een duikstek en log je duik. Diverse duikers deden dat tijdens ons verblijf. Ze ontvingen een gids en een muts als give-away. Loggen is niet alleen leuk, maar ook heel nuttig voor het duiken en de natuur op Bonaire.

Duikersgids op Bonaire

We bedanken onder meer Joyca Druijff, Marco Druijff, Martin Kuller, Adri Leijendekkers, Jolanda Privé, Vanessa Debecker, Jimmy de Jong, Martin, Monique, Johan Block en Melvin Tiemessen. Bedankt voor jullie logberichten en succes met de muts. Dubbele felicitaties aan Joyca Druijff. Ze behaalde op Bonaire haar Open Water WOSD Brevet bij Stay and Dive Bonaire en maakte haar eerste duiken op het eiland. 

Nut van loggen op Duikersgids 

Loggen op Duikersgids is leuk, maar het heeft ook heel veel nut. Jouw logberichten zullen op steeds meer plaatsen op het eiland te zien zijn. In duikresorts, hotelkamers, hotel lobbies en veel meer. Er moet een actueel beeld ontstaan van alle duikstekken. Duikers en niet-duikers op het eiland en wereldwijd zullen geinspireerd worden door jouw duikbelevenissen.  Verder draag je bij aan een grote databank met informatie die onder meer gedeeld zal worden met STINAPA om het rif te beschermen. Ken je Duikersgids app nog niet. Je kunt hem GRATIS downloaden. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

› Duikersgids promotie op Bonaire › Ontmoet ons op Bonaire en krijg een gift! › Duikersgids op NOS journaal Bonaire › Salt Pier weer open voor duikers

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht