Duikersgids promotie op Bonaire

Dit bericht is geplaatst op 23 maart 2018
Duikersgids promotie op Bonaire

De Duikersgids is van 28 maart tot 11 april weer op Bonaire. We willen ook daar de duikstekken beter en professioneler presenteren. Met welk doel? Meer duikbewegingen op Bonaire met meer respect voor de natuur. De Duikersgids krijgt steun van Tourism Corporation Bonaire (TCB) en is in overleg met STINAPA. Ben je op Bonaire? Kom ons bezoeken en ontvang een presentje. We verblijven bij Stay and Dive Bonaire

Duiken op Bonaire

Duiken op Bonaire is fantastisch. Maar, de informatie over duikstekken kan beter. Wij hopen als Duikersgids een bijdrage te mogen leveren met het Duikersgids Platform. Met dit platform helpen we Bonaire duikstekinformatie toegankelijker te maken. Hoe? We gaan onze Duikersgids kaart delen met zoveel mogelijk hotels en resorts en we gaan zorgen dat onze logberichten op zoveel mogelijk plekken te zien zijn. Verder is de Duikersgids app instelbaar op Bonaire. Download de app GRATIS. Selecteer vervolgens Bonaire via het radartje rechtsboven. Je ziet dan alleen logberichten en de kaart van Bonaire. 

Bezoek ons bij Stay and Dive 

De onderwaternatuur op Bonaire verdient meer bescherming. Ook daar hopen we wat aan te doen door betere voorlichting en het toevoegen van selectiemogelijkheden. Ben je eind maart op Bonaire? Bezoek ons op ons verblijfadres bij Stay and Dive Bonaire. Je kunt met ons afspreken via Facbook chat. Log wel al je duiken op Bonaire op je eigen naam. Als je er een leuk aantal kunt laten zien, krijg je van ons een presentje. Tot op Bonaire...! 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht