BAS DIVING

BAS Diving is de enige en meest toegewijde kantduik operator voor de oostkust van Bonaire. Met duizenden geleide duiken aan de oostzijde (100% veiligheidsrecord) is Bas de beste en meest ervaren gids op het eiland. De kantduiken die hij aan de oostkust maakt, door niemand anders aangeboden. Bas is ook de enige gids die hier 's nachts duikt. En in de stekken waar anderen wel komen... daar duikt hij op zijn eigen, unieke wijze. Nieuwsgierig?

Duiken Oostzijde Bonaire

Waarom duiken aan de oostkant van Bonaire? Vergeleken met de westkant van het eiland biedt de oostkust een unieke en meer avontuurlijke duikervaring. Met zijn gezonde en wijdverspreide koraalriffen, zijn steile ruige muren en zijn grotere vissoorten, herbergt de oostkust tientallen duiklocaties die heel anders zijn dan de westelijke duikstekken. Wil je genieten van ongerepte koraalriffen en overblijfselen van 18e eeuwse scheepswrakken, zoals oude kanonnen en ankers? Ga naar het oosten!

Elke dag Oostkust Bonaire

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, kan bijna elke dag aan de oostkust worden gedoken. Je hoeft echt niet dagenlang op rustig weer te wachten. Met meer dan 35 verschillende duiklocaties om uit te kiezen is er altijd wel ergens waar je kunt duiken. BAS Diving heeft voldoende ervaring om te zorgen voor een fantastische, maar bovenal veilige duikervaring. Ben je al benieuwd naar duikstekken zoals Cai, Baby Beach of Turtle City? Maak je klaar voor een ander Bonaire en een unieke duikbeleving! 

Optimale veiligheid

BAS Diving kijkt goed naar de grootte van jouw groep, jouw ervaringsniveau, leeftijd, conditie en voorkeuren om er zeker van te zijn dat de duik goed voor je is. Niet te gemakkelijk, niet te moeilijk en niets wat je zelf ook had kunnen doen. Je gaat nieuwe uitdagingen aan en beleeft nieuwe avonturen, maar altijd binnen jouw comfortzone. Bas kent deze duikplaatsen als zijn achtertuin. De stromingen, bodems en uitstapplaatsen bewaren geen geheimen voor hem. Wil je meer weten? Stuur hem een e-mail.

Stel je vraag

Adresgegevens

Bonaire
+5997864917
Kralendijk

Contactgegevens

+599 - 717 8830
basdiving@hotmail.com
basdiving.com

Soort winkel

Wild Eastcoast kantduiken
Afspraak op aanvraag
Gids duiken
Privé gids

Deel deze winkel met mededuikers