Duikersgids duik met Stay and Dive Bonaire

Dit bericht is geplaatst op 12 april 2018
Duikersgids duik met Stay and Dive Bonaire

De reis zit erop. We kijken terug op weer een succesvol werkbezoek aan Bonaire. Heb je ons bericht gezien op Bonaire.nu en ons interview op het NOS journaal? Gelukkig was het niet alleen business maar ook pleasure. Deze duik met Baukje Wassenaar van Stay and Dive Bonaire was een van de hoogtepunten. Film: Baukje Wassenaar. Buddy: Johan Verbeek. Bekijk de film: 

Duiken met Baukje 

We maakten met Stay and Dive meerdere duiken bij onder meer Salt Pier en Chachacha. De duik bij Alice in Wonderland was het meest speciaal. We zagen twee keer een vrij zwemmende groene murene, gevolgd door een gevlekte murene, een lionfish en een octopus. Baukje Wassenaar heeft de dagelijkse leiding bij Stay and Dive Bonaire. Door haar bevlogen en gezellige aanpak voel je dat het als klant om 'jou' gaat en om die fantastische duikervaringen. Het was superleuk en gezellig, een prachtige herinnering aan Bonaire. 

Ons verblijf bij Stay and Dive Bonaire

Stay and Dive Bonaire is een leuk duikresort met een intieme sfeer. Het resort heeft een zwembad, een bar, een duikschool en 10 kamers, waarvan 2 ingericht voor mindervaliden. Eigenaren Gerard en Marjan Oijnhausen kennen het eiland op hun duimpje. Ze geven je alle tips die je nodig hebt. Gezellig een biertje met ze drinken 'by the pool' is  hartstikke leuk. Guided dives, materiaalverhuur, autoverhuur, gratis Wi-Fi, een relaxt dakterras, alles is bij Stay and Dive op en top geregeld. Voor ons vormt Stay and Dive Bonaire, zeker ook door hun goede contacten op het eiland, een perfecte uitvalsbasis om zaken te coen. Gerard, Marjan en Baukje, bedankt. En hopelijk tot de volgende keer!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht